Basket sikenin kraliŞikenin dibi basketbolda biraz degil baya abartiyorlar tek cift sikesi bile yapmaya basladilaf
Basket sikenin kraliŞikenin dibi basketbolda biraz degil baya abartiyorlar tek cift sikesi bile yapmaya basladilaf
ben olmadım 1400 de olduım1k da olunmuyo mu
O hep dümenlerdeDümende şimdi müsait değildir
Madem öyle neden oynuyonuz basketBasket sikenin krali
Yatmayı seviyoruz 🤣🤣🤣Madem öyle neden oynuyonuz basket
Baskette artik ula şu kuponu tutturam demiyorum şu baronlarin dediklerini bir tuttursam diyorum o kadar durum vahim yamiBasket sikenin krali
Kaybetmek keyifli bazende ard arda tuttugu oluyor zevkli oluyor ama ben yinede 5 bin kardayimdir toplam ama bir hayrini gordummu malesefMadem öyle neden oynuyonuz basket
Fenerbahçe - efes maçı ilk yarı 0Baskette artik ula şu kuponu tutturam demiyorum şu baronlarin dediklerini bir tuttursam diyorum o kadar durum vahim yami
Allaj rahatlık versin üzerini örtYatmayı seviyoruz 🤣🤣🤣
Bugün hiç yatmadimAllaj rahatlık versin üzerini ört
Bak o geçen efes macindanda yattim 5 dakika efes 12 yiydi fener 7 mac sonu bi baktim oh kupon tuttu dedim ilk per 24 22 fener yenmis fener zaten şike takimi hata oynamakta ama geçen andora turkiye macindan parayi kaldirdim u23 mu neydi andoraya verdim 5 orandan bizim bu salaklar yenilirler dedim vermicem dedim vermedim 100 atesledim 500 aldim ne zevkle yedim o parayi bilemezsinFenerbahçe - efes maçı ilk yarı 0
15.00 oran baronlar parayı kaldirdi
3 ihtimalli diye biliyorum lâkin kurallar şartlar kısmında daha net yazması lazimMudurum bur sorum olucak bu entebet deneme bonusu 3 ihtimallimi alt ust gecerlimi
Neden evde yatak yok muBugün hiç yatmadim
Tm abi3 ihtimalli diye biliyorum lâkin kurallar şartlar kısmında daha net yazması lazim
Galatasary 3 gol atar dedik çadırdsyizNeden evde yatak yok mu
Hakem attırır belkiGalatasary 3 gol atar dedik çadırdsyiz
Abi geçen birşey demiştim hatirliyonmu.Hakem attırır belki
Israrla gs ye kupon yapıyonuz hala gs maçlarına taraf bashsi sakat ortaya gol olur oynayacanAbi geçen birşey demiştim hatirliyonmu.
Bu malatasarayi tutacagima aklimdan bir sayı tutayım daha iyi