Abi oynamadım bugün ben yeni kendime gelmeye başladım telefonda yok papara giremiyorum.Israrla gs ye kupon yapıyonuz hala gs maçlarına taraf bashsi sakat ortaya gol olur oynayacan
Abi oynamadım bugün ben yeni kendime gelmeye başladım telefonda yok papara giremiyorum.Israrla gs ye kupon yapıyonuz hala gs maçlarına taraf bashsi sakat ortaya gol olur oynayacan
Bugün herşey ters zaten en iyisiAbi oynamadım bugün ben yeni kendime gelmeye başladım telefonda yok papara giremiyorum.
Ama şuan nasıl krizdeyim nasılBugün herşey ters zaten en iyisi
50 kuruş için 100 lirayı riske mi attın.dk 79 da gs ye 1.05 den 100 attım o yüzden böyle bitti şaşırmayın ben el attımESRF
Bugün herşey ters zaten en iyisiAbi oynamadım bugün ben yeni kendime gelmeye başladım telefonda yok papara giremiyorum.
Yok Osman şanssızlığımı anlatmak istedim de o nasıl yorum ya yarıldım50 kuruş için 100 lirayı riske mi attın.
Gidip dilencilere vereydin hayir dua alirdin
🤣🤣 kral valla bak taa lig basında dedim bu terim devri bitti gitmesi lazım diyeYok Osman şanssızlığımı anlatmak istedim de o nasıl yorum ya yarıldım![]()
🤣🤣 kral valla bak taa lig basında dedim bu terim devri bitti gitmesi lazım diye
Ömrümüzü zekat verdik şu dilenci yıllara yetmez mi50 kuruş için 100 lirayı riske mi attın.
Gidip dilencilere vereydin hayir dua alirdin
Ömrümüzü zekat verdik şu dilenci yıllara yetmez mi
Yazık günah eldeki futbolculara kadroya. Şu kadro ile gs nin lider olması lazımdı ruh yok.takimdaama inatla tutuyoruz. bu sene bizden cacık olmaz.
Bu lafina bir sigara yakarım ben gitti yine bi ares parası 🤣🤣🤣Ömrümüzü zekat verdik şu dilenci yıllara yetmez mi
Yazık günah eldeki futbolculara kadroya. Şu kadro ile gs nin lider olması lazımdı ruh yok.takimda
Napalım ruh çağırma ayini miYazık günah eldeki futbolculara kadroya. Şu kadro ile gs nin lider olması lazımdı ruh yok.takimda
Gelse gelse sabrının ruhu gelirNapalım ruh çağırma ayini mi
Varmi kupon mudurum anlamdim ben😁bugün ki iş trafigim fazlasıyla yoğundu 10 15 dak iyice boşa çıkarım bu sefer bu rolling olayini kazanca çevirelim