487 oranı tutturdun daha kupon bile yapmıyon gecersem görürsünHayırlı olsun bana rakip çıktı![]()
487 oranı tutturdun daha kupon bile yapmıyon gecersem görürsünHayırlı olsun bana rakip çıktı![]()
Tutturmasaydım keşke. O günden beri cebe para girmiyor. Kazanamıyorum487 oranı tutturdun daha kupon bile yapmıyon gecersem görürsün![]()
Etkinlik böyle biterse 2 aylık asgari ücreti tek seferde alıcaksın. Nankör herif daha ne istiyonTutturmasaydım keşke. O günden beri cebe para girmiyor. Kazanamıyorum![]()
Ağzından bal damlıyor adminEtkinlik böyle biterse 2 aylık asgari ücreti tek seferde alıcaksın. Nankör herif daha ne istiyon😁
listeye 10 kişi giremez ise bizemi paylaştırılacak yoksa yönetimemi kalıcakEtkinlik böyle biterse 2 aylık asgari ücreti tek seferde alıcaksın. Nankör herif daha ne istiyon😁
😁listeye 10 kişi giremez ise bizemi paylaştırılacak yoksa yönetimemi kalıcak![]()
Sıralamaya girenler o sıralamadaki ödülleri alacaklar. Gerisi kalacak. Başka bir etkinlik yapıcazlisteye 10 kişi giremez ise bizemi paylaştırılacak yoksa yönetimemi kalıcak
en iyisi dogru ac gözlü olmayalımSıralamaya girenler o sıralamadaki ödülleri alacaklar. Gerisi kalacak. Başka bir etkinlik yapıcaz![]()
Zamanla üye sayımız dahada artıcak inşallahvalla ben tanıdıklarımı cagırıyom gelin katılın diye kimi geldi kimi gelmedi böyle güzel etkinlik kacarmı
ben bazen kupon görüntüsü eklerken forum dısarı atıyo nedenZamanla üye sayımız dahada artıcak inşallahŞuan sayımız azda olsa böyle etkinlikler devam edicek. Pes etmek yokk
![]()
![]()
Görüntü kalitesi yüksek olunca bazen öyle oluyor. Sunucunun bir güvenlik önlemiben bazen kupon görüntüsü eklerken forum dısarı atıyo neden
Bilgisayardan görüntü atacağınız zaman; sol alttaki windows başlat menüsündeki arama kısmına ekran alıntısı aracı yazın. Kupon görüntülerini onunla çerçeve halinde alırsanız hem okumamız kolaylaşır hemde görün
denerim basarabilirsem öyle yaparım![]()
Çok şükürbaşardım galiba![]()
Ekranı biraz uzaklaştırınca düzeliyorcanlı destegin kafa rahatsız ediyo oran toplamını