E adminim ben 5 parasizim nolcak ya of böyle hayatin izdirabiniEvet arkadaşlar kazasız belasız bu etkinliğide atlattık. Kazanan kazanmayan herkese katılım için teşekkürler. Ödemeyi alan arkadaşlar twitterda ekran görüntüsü paylaşıp bizim hesabı etiketlerse çok iyi olur. Eğer hesap yoksada canınız sağolsun![]()
Biri cikipda dese keske gel kardeşim 20nlira atayim ayipsin ben alsam yemin ederim atmistim 150 200 alsamUlan şaka bi yana 10000TL dağıttım. Bana kim para gönderecek 😂![]()
son gün girmeseydin 🙂 kazanmiş olurdunBiri cikipda dese keske gel kardeşim 20nlira atayim ayipsin ben alsam yemin ederim atmistim 150 200 alsam
Tel kasiyo kardwsim gelsin ondan hallederimEvet arkadaşlar kazasız belasız bu etkinliğide atlattık. Kazanan kazanmayan herkese katılım için teşekkürler. Ödemeyi alan arkadaşlar twitterda ekran görüntüsü paylaşıp bizim hesabı etiketlerse çok iyi olur. Eğer hesap yoksada canınız sağolsun![]()
Knk varligindan haberim tam olarak yokdu yason gün girmeseydin 🙂 kazanmiş olurdun
Kralsın sen kralllUlan şaka bi yana 10000TL dağıttım. Bana kim para gönderecek 😂![]()
şu kinge yardımcı olKralsın sen kralll![]()
bu ne hızVoleybol geldi bakalım basket nolcak
Dusundugun icin tesekkur ederim abişu kinge yardımcı ol
Borçlar var ya onlara gidecek para. Bakmayın öyle şakadan takılıyorum. Ama kalanıyla etkinliklerde bol bol dağıtım yapıcam. Bu iyilik karşılıksız kalmasınşu kinge yardımcı ol
Kesene bereket abi veren el alan elden üstündürUlan şaka bi yana 10000TL dağıttım. Bana kim para gönderecek 😂![]()
hemenmi yatirdin kaybettin 😂11 oldu 3dkda![]()