Harbi dagitti ya 10k ya inanilmaz bisey bu bu forumun degeri bilinmiyor bak yemin ederim bilinmiyo adamsiniz
Eyvallah kardeşimHarbi dagitti ya 10k ya inanilmaz bisey bu bu forumun degeri bilinmiyor bak yemin ederim bilinmiyo adamsiniz
Umarım.InşallahEyvallah kardeşimSizlerin desteği ile daha iyi yerlere geliriz inşallah
![]()
Birisi beylere beler diyosa onun canini yerim benim kafadansin adminimBeler twitter hesabımızda paylaşım yaptım bu etkinlik ile ilgili. Rica etsem sosyal medya hesabı olanlar rt ve yorum yapabilirlermi![]()
Pardonn belerr 😁 😁Birisi beylere beler diyosa onun canini yerim benim kafadansin adminim
😁😁😁😁 cansınPardonn belerr 😁 😁
Abi ben yorum yaptım ama pek anlamıyorum geldi mi bilmiyorumBeyler twitter hesabımızda paylaşım yaptım bu etkinlik ile ilgili. Rica etsem sosyal medya hesabı olanlar rt ve yorum yapabilirlermi![]()
Diyenlere sor onuÖğlen rolling deniyordu,kimse yok piyasada...
Ben üzücü bi olayyasadim işler ters gitmeseydi etkinlik düşünüyordumDiyenlere sor onu
önemli değil dostum bol şans dilerimkumarbaz tşk edrım akrdeşim ilgin ıcın bol şanslar tekrar 20 tl lık yapıcambende canlıdan bakalım
Forumlarda daha kimseyi takmicam brn zaten onlarca insana yardim ettim ben isteyince mirin kırın yapan çok kazandan hooddan handikaptanPazara kadar...
Yapacak birşey yokForumlarda daha kimseyi takmicam brn zaten onlarca insana yardim ettim ben isteyince mirin kırın yapan çok kazandan hooddan handikaptan
Valla inanirmisin herkesin meselesi var anlarım sıkıntısız insan yok ama sende para olmayınca kimsede olmuyorForumlarda daha kimseyi takmicam brn zaten onlarca insana yardim ettim ben isteyince mirin kırın yapan çok kazandan hooddan handikaptan