Ödül ne burdaAtilir daha
20 tl knk😁Ödül ne burda
Arkadaşlar elinize sağlık hepiniz etkinlik için gereken fedakarlığı yaptınız. Adminimizde açıklama yapmış 4 gün diye bugün galiba 4.gün haklı olarak bekliyorsunuz. Sizde anlayışla karşılaşırsınızki bu işlerde bir meblağ söz konusu dağıtım için uygun paparası falanı filanı biraz zaman alıyor. Şuan haklı serzenişlerinizi admin arkadaşlara ilettiğime inanabilirsiniz bizde sizler gibi bir an önce etkinlik sonuçlanmasını bekliyor istiyor ve talep etmekteyiz. Sizden sadece biraz daha anlayış ve sabır bekliyorumarkadaşlar ödülünüz 4 gün iş içersinde bana papara numaralarınızı özelden atın gönderimleriniz sağlanacaktır.
Iyisin yine ben kacirmisim😂20 tl knk😁
Yaşadınız beyler @Burak5678Gece ödemeler yapılacak arkadaşlar
Adminler calisiyor adamsınızVe şuan anlık bilgi paylaşımı yapıyorum ödemeler gece yapılacak şeklinde bilgi aldık
1 gun dha bekleriz adminim canin saolsun😊Gece ödemeler yapılacak arkadaşlar
Teşekkürler o zamanGece ödemeler yapılacak arkadaşlar
Aynen kankaYaşadınız beyler @Burak5678
Bekliyoruz reisGece ödemeler yapılacak arkadaşlar
teşekkürler adin bilgilendirme içinGece ödemeler yapılacak arkadaşlar
Bilgilwndirme icin tesekkurlerGece ödemeler yapılacak arkadaşlar
Odeme listesi bellimi kardesim kimler alacak yapan herkesmi yoksa belli saatte kadar olanlarmi inuda soylersenGece ödemeler yapılacak arkadaşlar
Kardesim kimler alacak belkimi liste varmiVe şuan anlık bilgi paylaşımı yapıyorum ödemeler gece yapılacak şeklinde bilgi aldık