Sen yolla hemen gelsinNe zaman gelecek kardesim odeme bide onuda soylesen tamamdir bu is
Sen yolla hemen gelsinNe zaman gelecek kardesim odeme bide onuda soylesen tamamdir bu is
Teşekkürler sağolun Allah sitenize nazar değdirmesin 😊😊@Blacklion @Sadow44 @xxensar61 @Kral68 @Burak5678 @lossday @Mustafan34 @Paplo1 @Baron @Paco @Akdgn006 @banko32 @Krmunl51 @Onur6034 @Le Dictateur @Noyann1967
10 kiş denildi fakat 16 kişiye ödeme yapacağız. KuponBaz bir ailedir. Emeğinize sağlık arkadaşlar.
Etiketlediğim kişiler @KuponBaz adminimize papara iletsin lütfen.
Cok paylaşım yapanlara öncelik tanıldı birdaha ki etkinliğe umarımIlk paylasanlardan biri bendum ben listede yokum 😁😁kazanan arkadaşları tbr ederim şansınız daim olsun
Papara atıldı. Teşekkürlerpapara bekliyorum arkadaslar
Bundan sonra sana kabe imamı abdussamed diye seslenicem@Blacklion @Sadow44 @xxensar61 @Kral68 @Burak5678 @lossday @Mustafan34 @Paplo1 @Baron @Paco @Akdgn006 @banko32 @Krmunl51 @Onur6034 @Le Dictateur @Noyann1967
10 kiş denildi fakat 16 kişiye ödeme yapacağız. KuponBaz bir ailedir. Emeğinize sağlık arkadaşlar.
Tamam hocam bilmiyordum 🙋♂️🙋♂️🙋♂️Cok paylaşım yapanlara öncelik tanıldı birdaha ki etkinliğe umarım![]()
papara atıldı teşekkürler@Blacklion @Sadow44 @xxensar61 @Kral68 @Burak5678 @lossday @Mustafan34 @Paplo1 @Baron @Paco @Akdgn006 @banko32 @Krmunl51 @Onur6034 @Le Dictateur @Noyann1967
Sayın admin bizde beklemekteyiz,haftasonundan.papara bekliyorum arkadaslar
2 maçEvet arkadaşlar 16 arkadaş yolladığı anda papara listesi çıkarılıp ödemeler yapılacak bu gece nba varmı basketçiler
Canını sıkma haklısın ödemeler başlayacakAma su anda 16 kiside olmayabilir bu saatte uyuyan vardir ise giden vardir onlari beklicezmi yoksa listede olan papara atana gelecekmi oyle olda cok iyi olur cunku kac gundur bu ani bekliyoruz @KuponBaz kardeeim bana katilanlar
2 maç var abiEvet arkadaşlar 16 arkadaş yolladığı anda papara listesi çıkarılıp ödemeler yapılacak bu gece nba varmı basketçiler