lazio34
Guest
PekiMalesef attim ama 😊
PekiMalesef attim ama 😊
Acelemi ettim diye dusunmeye baslamistim😊😊ben atalı 10 dk oluyor 😂 😂
paparaları atın dedi attıydımAcelemi ettim diye dusunmeye baslamistim😊😊
?@kumarbaz kotal doldumu
Kota modum 20 kisi diye soylenmisti
bu konu ile ilgili bilgim yok admin gelince açıklama yaparKota modum 20 kisi diye soylenmisti
papara at demşti özelden yazdm geri dönmedi üzdübu konu ile ilgili bilgim yok admin gelince açıklama yapar
Acele etme @enreo20 reis papara atan senden başkaları da var. Dönüş yapar elbet.papara at demşti özelden yazdm geri dönmedi üzdü
kardeşim benim anladığımı anlatayım ilk 10 a 20 TL toplam 50 kişi ordan da 20 alcaz ben 100 den fazla etiket yaptım ordan da para gelir diye düşünüyorumKota modum 20 kisi diye soylenmisti
Yok konuyu biliyorum 20 kisi denildi reis sikinti yok sadece 20 kisi doldumu diye merak ettim bende 140 etiket falan yaptimkardeşim benim anladığımı anlatayım ilk 10 a 20 TL toplam 50 kişi ordan da 20 alcaz ben 100 den fazla etiket yaptım ordan da para gelir diye düşünüyorum
bekleyeli @KuponBaz her şeyi halleder güven tamYok konuyu biliyorum 20 kisi denildi reis sikinti yok sadece 20 kisi doldumu diye merak ettim bende 140 etiket falan yaptim
acele etmiyorum zaten ben başka bişey yazdım cevap vermediAcele etme @enreo20 reis papara atan senden başkaları da var. Dönüş yapar elbet.