Canlınyardıma bağlan onaylalıyor hemen
72 saat diyip duruyorlar kaç defa bağlandım.
Yatırım şartı yok diyorlsrdı. Gene mi sıkıntı çıkardılar. :/
Canlınyardıma bağlan onaylalıyor hemen
50 tl yatirim sarti var72 saat diyip duruyorlar kaç defa bağlandım.
Ilker abi cekerse sende yatiirirsin72 saat diyip duruyorlar kaç defa bağlandım.
Valla ben canlıya bağlandım kaç gündür bekliyorum ayıp dedim onayladı hemen sonrada yatırım şartı dedi cepvank 20 papara 50 havale 100 müş ben papara yatırdım he bide yatırsığın miktarın 1.3 cevrimi var şimdi çekim bekliyorum bakalım nr oalacak72 saat diyip duruyorlar kaç defa bağlandım.
Valla ben canlıya bağlandım kaç gündür bekliyorum ayıp dedim onayladı hemen sonrada yatırım şartı dedi cepvank 20 papara 50 havale 100 müş ben papara yatırdım he bide yatırsığın miktarın 1.3 cevrimi var şimdi çekim bekliyorum bakalım nr oalacak
Tamam abiPara geldi valla hiç umudum yoktu mahoni özelden papara yaz dostum
Yolladim abiPara geldi valla hiç umudum yoktu mahoni özelden papara yaz dostum
Abi teşekkür ederim geldi paramPara geldi valla hiç umudum yoktu mahoni özelden papara yaz dostum
Valla hiç umudum yoktu sen destek oldun güle güle harcaAbi teşekkür ederim geldi param
Seninde kesene bereket abi bol kazanclarValla hiç umudum yoktu sen destek oldun güle güle harca
Ne kadar yatırım düşünüyorsun abi ayrıca tebrik ederimİyi freebet veren yer varmı bu gün yatırım yapalım
Siteye attım dostum çekim yaparsam atayım@ilkerimxx abi yatırım şarti varsa bana 50 versen cekip geri atsam olur mu
Kaleye attım bile dostNe kadar yatırım düşünüyorsun abi ayrıca tebrik ederim
Tamam abi atmadıysan site önerecektim haydi bol şanslarKaleye attım bile dost
Tamam abi sordum 20 tlde oluyormuşSiteye attım dostum çekim yaparsam atayım