Hallederiz reis yorma kafaniT
Tşk ederim gerçekten bak ciddiyim bu site şikayet var dan korkuyor
Hallederiz reis yorma kafaniT
Tşk ederim gerçekten bak ciddiyim bu site şikayet var dan korkuyor
Tamam kralKolay reis acinca buraya foto atarsin
Arkadas nerenin piskopatisin sevdim seni yav😂😂😂vay orospu evlatları vay canlı yardıma bağlanacam şimdi dur reis
engellediler direk. hiç küfür falan etmedim bı gardaşımın parasına çökmüşsünüz dedim direk engel attı o.cArkadas nerenin piskopatisin sevdim seni yav😂😂😂
Biliyordm şikâyet yazack misnengellediler direk. hiç küfür falan etmedim bı gardaşımın parasına çökmüşsünüz dedim direk engel attı o.c
Canliya baglanma faydasi yok sikayet varda 1 sikayet paylas o bize yetervay orospu evlatları vay canlı yardıma bağlanacam şimdi dur reis
Söz verip dönerse site ben durmamKanka geçen yazmistik desteğe ama çok eski paraymış galiba daha once de çok şikayet edilmiş sanırım vermiyorlsr
Kanka destege yazmak fayda etmiyor bunlar sikayet vardaki konulardan ceniyorlar 10 kisi konu acsa tamamdir bu isKanka geçen yazmistik desteğe ama çok eski paraymış galiba daha once de çok şikayet edilmiş sanırım vermiyorlsr
Açalım ama herkesin acmasi lazim 1 kişiyle olmaz 10 20 kişi lazimKanka destege yazmak fayda etmiyor bunlar sikayet vardaki konulardan ceniyorlar 10 kisi konu acsa tamamdir bu is
Bulucaz kanka acarsan buraya foto atarmisin eminimki sikayetler sonucu tutusucaklar ins haftasonuna kadar coucez bu isiAçalım ama herkesin acmasi lazim 1 kişiyle olmaz 10 20 kişi lazim
Sur acayim kanka ne yazayimBulucaz kanka acarsan buraya foto atarmisin eminimki sikayetler sonucu tutusucaklar ins haftasonuna kadar coucez bu isi
Bizde bunu diyoruz bugün eğer destek olmasa bana ben artk etkinlik ne burda ne bonushood da yapmam başka froma giderimAçalım ama herkesin acmasi lazim 1 kişiyle olmaz 10 20 kişi lazim
Kanka konu basinda detayli bilgi var bak orayaSur acayim kanka ne yazayim
Kopyala yapıştır ekran görüntüleri al burdanSur acayim kanka ne yazayim