Ins cozucez abiBizde bunu diyoruz bugün eğer destek olmasa bana ben artk etkinlik ne burda ne bonushood da yapmam başka froma giderim
Ins cozucez abiBizde bunu diyoruz bugün eğer destek olmasa bana ben artk etkinlik ne burda ne bonushood da yapmam başka froma giderim
Kardeşim etkinlik yapıp yapmaman beni ilgilendirmiyor ben zaten katilmiyorum senin etkinliklere burak rica etti diye şikayet var a yazacam simdiBizde bunu diyoruz bugün eğer destek olmasa bana ben artk etkinlik ne burda ne bonushood da yapmam başka froma giderim
Eyw kral cani gonulden tesekkur ederiz ins sonuca varcagiz
Al kardeşim şikayet açtım bende inşallah alırsın paranı bu kansız köpeklerdenŞuanda kasamizda bu kadar para yok şikayetlerini kaldirirsa 700 TL vercez kalanida iki günde diyi her yerden engel attılar desteğinize ihtiyaç var ödemeyi alır almaz Etkinlik yapilck
Ekli dosyayı görüntüle 3818Ekli dosyayı görüntüle 3819Ekli dosyayı görüntüle 3820Ekli dosyayı görüntüle 3821
Eyw reis tesekkur ederiz ins haftasonuna kadar cozucez olayiAl kardeşim şikayet açtım bende inşallah alırsın paranı bu kansız köpeklerden
Olmuş umarım yayinlarlarAl kardeşim şikayet açtım bende inşallah alırsın paranı bu kansız köpeklerden
Umarım yayınlar çok güzel eline sağlık
İnşallah alırsınız aradan baya zaman geçmiş ama bakalım geri adım atarlar umarımEyw reis tesekkur ederiz ins haftasonuna kadar cozucez olayi
Sorun yok reis parayı al da gerisi önemli degilUmarım yayınlar çok güzel eline sağlık
Bu site sikayetten korkuyor ins alicazİnşallah alırsınız aradan baya zaman geçmiş ama bakalım geri adım atarlar umarım
24 saat sonra yayınlanır merak etmeOlmuş umarım yayinlarlar
Verseler de derler yönetim degistiİnşallah alırsınız aradan baya zaman geçmiş ama bakalım geri adım atarlar umarım
Yayinlanmama gibi bir durumu varmi ?Verseler de derler yönetim degisti
Tesekkurler kanka eline saglik
Şikayet acacak msin @Paplo1Evet bu durum üzücü bir durum site kansız namussuz inşallah ödeme yapar