Onu bende bilmiyorum reis şikayet vara hayatımda ilk kez girdimFirma derken letabete mi uyarimi yapiyorlar nedir
Onu bende bilmiyorum reis şikayet vara hayatımda ilk kez girdimFirma derken letabete mi uyarimi yapiyorlar nedir
Aynen onlara bilgi veriyorlar sizin hakkınızda şikayet açıldı diyeFirma derken letabete mi uyarimi yapiyorlar nedir
Iyimis abi o zaman 20 sikayet toplamamiz lazim
Ooo o zaman iyimisssAynen onlara bilgi veriyorlar sizin hakkınızda şikayet açıldı diye
Ne kadar çok şikayet okadar çabuk çözüme ulaşır tecrübe ile sabitAynen onlara bilgi veriyorlar sizin hakkınızda şikayet açıldı diye
Ins faydasi olurOoo o zaman iyimisss
Aynen kankaFirma derken letabete mi uyarimi yapiyorlar nedir
AhahhahahBeyler bu yan komşu son ses müzik dinliyor şikayet vara yazsam oraya da bilgi verirler mi sizin hakkınızda şikâyet var diye 😂😂
Reis daha once boyle konularda hic rastladinmi cozume ulasan oldumuAynen kanka
Sevda burayada gelmesin yineŞu parayi bi alsak canlı destekle iyi taş.ak geceriz sonra
Gelir o işi belli olmaz suatin kankasi 😂😂Sevda burayada gelmesin yine
Olmustir elbet ama benim daha hiç birsitede param kalmadı o yüzden tam nasıl olur bilmemReis daha once boyle konularda hic rastladinmi cozume ulasan oldumu
Reis bonushood acilmis hic kasma falan yapmiyorGelir o işi belli olmaz suatin kankasi 😂😂
Ins sevindirici bir haber aliriz bu arada bonushood acilmis hic kasmiyorOlmustir elbet ama benim daha hiç birsitede param kalmadı o yüzden tam nasıl olur bilmem
Aynen gördüm de pek girmiyorum oraya suan arada bakiyorumReis bonushood acilmis hic kasma falan yapmiyor