EvetReis burda firma derken letabetimi kastediyor
EvetReis burda firma derken letabetimi kastediyor
Reisİnşallah ne kadar şikayet okadar çabuk sonuça ulaştırır çünkü günler içinde kac yüz kişi görecek şikayetleri itibarlarını düşünüyorsalar geri adım atıp parayı öderler
Aynen dayı mantıklı yapabilir biseyler@DAYI reis yardimci olsan sen anlarsin bu islerden sikayet varda sadece bir konu acican para odenirse 100 tl
Konuyu kısaca özetlermisin kanka@DAYI reis yardimci olsan sen anlarsin bu islerden sikayet varda sadece bir konu acican para odenirse 100 tl
1. Sayfada hersey var reis 1 dk bakarmisinKonuyu kısaca özetlermisin kanka
O bu islerden anlar 😊Aynen dayı mantıklı yapabilir biseyler
Kanka ilk olarak yaptığın hata ödeme almadan şikayetleri kaldırmak olmuş1. Sayfada hersey var reis 1 dk bakarmisin
Ne kadar çok kişi olursak okadar sağlam olur aslında Twitter adresleri falan varsa oradanda yüklenmek lazım benceO bu islerden anlar 😊
Alay ediyorlar resmen sikayet varda paylasirsan sevinirimKanka ilk olarak yaptığın hata ödeme almadan şikayetleri kaldırmak olmuş
2. olarak siteyle iletişime geçebiliyormusun ne diyorlar şuan bu duruma
Dayi yalnız parası kalan burak değil ha onu soyleyeyim de 😂Kanka ilk olarak yaptığın hata ödeme almadan şikayetleri kaldırmak olmuş
2. olarak siteyle iletişime geçebiliyormusun ne diyorlar şuan bu duruma
Twitirda olur reis ama biz sikayet vardan devam edelim once 1 hafta boyunca yapalim bakalim ne olucakNe kadar çok kişi olursak okadar sağlam olur aslında Twitter adresleri falan varsa oradanda yüklenmek lazım bence
Aynen benim para kalmadi ama odeme olsun 100 tl soz kafanda soru isareti fahi olmasin @DAYIDayi yalnız parası kalan burak değil ha onu soyleyeyim de 😂
Aynen bakalım yarın ki duruma göre hareket ederizTwitirda olur reis ama biz sikayet vardan devam edelim once 1 hafta boyunca yapalim bakalim ne olucak
Kanka şikayetlere baktım şimdi doğruysa eğer arama yapıyorlarAlay ediyorlar resmen sikayet varda paylasirsan sevinirim
Eyw dayi cozersin sen bu isi guveniyorum sana 😊Kanka şikayetlere baktım şimdi doğruysa eğer arama yapıyorlar
Bende şimdi olmayan bir konu hakkında şikayet oluşturucam amacım aramalarını sağlamak aradıklarında kaçamayacaklarını düşünüyorum.
Aynen bakalım yarın ki duruma göre hareket ederiz
Ordan da engel atarlar her yerden olduğu gibi şuan en iyi yapacguniz şey buNe kadar çok kişi olursak okadar sağlam olur aslında Twitter adresleri falan varsa oradanda yüklenmek lazım bence
Ins coUcez abi dayi el atti bakalimOrdan da engel atarlar her yerden olduğu gibi şuan en iyi yapacguniz şey bu
Şuan gördüğünüz tüm teşekürler ana paraKanka şikayetlere baktım şimdi doğruysa eğer arama yapıyorlar
Bende şimdi olmayan bir konu hakkında şikayet oluşturucam amacım aramalarını sağlamak aradıklarında kaçamayacaklarını düşünüyorum.