Para senin galibaŞuan gördüğünüz tüm teşekürler ana para
Niye bu miktarlara kadar oynamaya devam ettin bu sitede
Para senin galibaŞuan gördüğünüz tüm teşekürler ana para
Iki kisilik site napicak bakalim bu seferŞuan gördüğünüz tüm teşekürler ana para
Olay ilk sayfada 1 kupon 10 tl 250 oranPara senin galiba
Niye bu miktarlara kadar oynamaya devam ettin bu sitede
Resimler bunlar @DAYIİki maça basmış zaten orandan dolayı
Para yükselmiş anladığım kadarıyla Ekli dosyayı görüntüle 3942Ekli dosyayı görüntüle 3943
İşte sitenin zoruna giden bu diyorlar çapraz bunun neresi çapraz başta yüksek oran sonra çapraz öncede dediler al 700 lira kalanı sonraİki maça basmış zaten orandan dolayı
Para yükselmiş anladığım kadarıyla Ekli dosyayı görüntüle 3942Ekli dosyayı görüntüle 3943
Olay bu site karektersiz kiviriyorİki maça basmış zaten orandan dolayı
Sikayetler yayinlansin ins osnuca varicaz abiİşte sitenin zoruna giden bu diyorlar çapraz bunun neresi çapraz başta yüksek oran sonra çapraz öncede dediler al 700 lira kalanı sonra
Ya hikaye be kardeşim sen tamamen şansına süpriz olarak küçük bir miktar atmışsın yedirememişler kendilerine belli her türlü bahaneyi bulurlar bu kansızlarİşte sitenin zoruna giden bu diyorlar çapraz bunun neresi çapraz başta yüksek oran sonra çapraz öncede dediler al 700 lira kalanı sonra
Aynen böyle 700 lira kaybedince güzel ama ? Kazanca gelince yüksek oran rakip takım gelen giden 10 atıyor birebir şansYa hikaye be kardeşim sen tamamen şansına süpriz olarak küçük bir miktar atmışsın yedirememişler kendilerine belli her türlü bahaneyi bulurlar bu kansızlar
O kadar yuzsuz bunlar siteyi iki kisi yonetiyor zaten sevda kenanYa hikaye be kardeşim sen tamamen şansına süpriz olarak küçük bir miktar atmışsın yedirememişler kendilerine belli her türlü bahaneyi bulurlar bu kansızlar
Sonuca varilmasa kalldirmyalim şikayetSikayetler yayinlansin ins osnuca varicaz abi
İnan Burak Kenan ararken bitirdin beni lütfen şikayeti kaldır şikayet var bizi bitreck dedi yoksaO kadar yuzsuz bunlar siteyi iki kisi yonetiyor zaten sevda kenan
Bakalim simdi napicaklar abi ins iletisime gecelerİnan Burak Kenan ararken bitirdin beni lütfen şikayeti kaldır şikayet var bizi bitreck dedi yoksa
Destege bağlanıp tehdit etsene şimdi hemen dostuk tepki ne olck beni görünce titriyorduYa hikaye be kardeşim sen tamamen şansına süpriz olarak küçük bir miktar atmışsın yedirememişler kendilerine belli her türlü bahaneyi bulurlar bu kansızlar
Sonuca varilmasa kalldirmyalim şikayet
Merak etme yarın en geç akşama kadar seni yana yakıla arayacak kansız bakalım bu sefer ilanlar geri kalkacak mı parayı versede kaldırmayalım bakalım nasıl oluyormuş anlasınlarİnan Burak Kenan ararken bitirdin beni lütfen şikayeti kaldır şikayet var bizi bitreck dedi yoksa
Şaka gibi bu adamlar bu piyasada barınıyorlar bideKaç gün önce handeydi bağlandın tşk etti ,😂😂😂😂
Valla biri dedi letabet süper falan filan adamı göt ettim sustu kanka adam meğerse onlardan bonus almış diye sonra itiraf ettiŞaka gibi bu adamlar bu piyasada barınıyorlar bide