Bakıyorum hemen@suat2108 abi bakarmisin
Bakıyorum hemen@suat2108 abi bakarmisin
Güzel olacak güzel alıcaz inşallah o parayıHasan cem Osman sercan bakalım ne olck
Abi baglansana letabete durumdan haberdarlarmi bklmHasan cem Osman sercan bakalım ne olck
Ins alicazGüzel olacak güzel alıcaz inşallah o parayı
20 tane olunca faydasi oldumu abiAsla ve asla donmicez o şikayet ödeme olmayana kadar devm edilcek ödeme alınsa alınmasa kalıcı kalcak gerekirse kahveyi alt üst ederim geçen sefer 20 tane actm diğer sitelerdeden destek aldm
Baglanmam asla Buraak bırak it gibi arasinlar beni 5 bin teklif edecem sikayet çok önemli siteler içinAbi baglansana letabete durumdan haberdarlarmi bklm
Biraz oldu 700 lira attı alck sonra engellediler20 tane olunca faydasi oldumu abi
Ins iletisime gecerler abiBaglanmam asla Buraak bırak it gibi arasinlar beni 5 bin teklif edecem sikayet çok önemli siteler için
Karektersiz site yaBiraz oldu 700 lira attı alck sonra engellediler
karektersiz siteBiraz oldu 700 lira attı alck sonra engellediler
Şuan iicin ne kadar şikayet olursa onların aleyhine olck ben değil onlar bana ulasacakIns iletisime gecerler abi
Kardeşim anka kuponlarini buraka atsana hal etmeye çalışayim gerekirse üyelik kapatczkarektersiz site
dier maç gelicek izlekarektersiz site
anlamadım?Kardeşim anka kuponlarini buraka atsana hal etmeye çalışayim gerekirse üyelik kapatcz
Aynen öyle onlar arasın dursunlar sen hiç. Bir şekilde iletişim kurmaŞuan iicin ne kadar şikayet olursa onların aleyhine olck ben değil onlar bana ulasacak
tabi gelecek ilk yarıdan oynadıkların geliyor zatendier maç gelicek izle
3.5 oran az değil ares deneyebilirsem yazicam 3 5 tane bundantabi gelecek ilk yarıdan oynadıkların geliyor zaten