Iyi inşallah çözüm olurAynen yayımlanmış
Iyi inşallah çözüm olurAynen yayımlanmış
Zevkine 50 4.5 alt bastmBaşladım 2000 basacktm bırakmadılar
Mahalleye girim üyelik yapayım şikayet açayım 😂😂Iyi inşallah çözüm olur
6 tane suanyayinlanmişmi yayimlanmişmi
Valla çözüm için elimizden geleni yapıyoruz yapacağız iş o karaktersiz site elemanlarında bitiyor bakalım zamanla göreceğizIyi inşallah çözüm olur
Kanka aslında böyle siteleri topluca grup yapacz şikayet edeczValla çözüm için elimizden geleni yapıyoruz yapacağız iş o karaktersiz site elemanlarında bitiyor bakalım zamanla göreceğiz
Inşallah reisValla çözüm için elimizden geleni yapıyoruz yapacağız iş o karaktersiz site elemanlarında bitiyor bakalım zamanla göreceğiz
benimki yayinlaninca atarim
Katılıyorum şöyle 25 30 kişilik sağlam grup kursak bu tarz siteler'den paramızı kurtarırızKanka aslında böyle siteleri topluca grup yapacz şikayet edecz
Aynen yamuk yapamaz siteler 😁Katılıyorum şöyle 25 30 kişilik sağlam grup kursak bu tarz siteler'den paramızı kurtarırız
Bol sans abi kupon yok😊4.5 alt biterse 2 kisye 10 tl
Heöennnnnn kurutalım4.5 alt biterse 2 kisye 10 tl
Ayik olsan bilirsij birakmadn 2000 vurayim 10 cikmasaBol sans abi kupon yok😊
Anlamadim abi iyi biseymi dedin kotumuAyik olsan bilirsij birakmadn 2000 vurayim 10 cikmasa
Keske vursaydın banko gelecekAyik olsan bilirsij birakmadn 2000 vurayim 10 cikmasa
Belli olmaz gelmesydi babamla papaz olurdumAyik olsan bilirsij birakmadn 2000 vurayim 10 cikmasa