Knk bu baya eski bi konu ödemiyolar ko@KingHampton kanka sikayet varda 1 sikayet paylasirmisin para odenirse 100 tl
Knk bu baya eski bi konu ödemiyolar ko@KingHampton kanka sikayet varda 1 sikayet paylasirmisin para odenirse 100 tl
Biz sansimizi denesek kanka 1 sikayette sen paylassan ekran foto atsan buraya olmazmiKnk bu baya eski bi konu ödemiyolar ko
Vermiyo ..... sitesi uzucu bi olayBiz sansimizi denesek kanka 1 sikayette sen paylassan ekran foto atsan buraya olmazmi
Biz sansimizi denesek sikayet var in faydali olucagini dusundukVermiyo ..... sitesi uzucu bi olay
Adamsın katılıyorum inan az önce sikayet vara baktım çok mağdur varŞikayetler kalsın aynen en azından gören olur yazık günah bu Karakteriz kişilere para kaptırmaz en azından
biladerim için 🤗🤗Ben burdaki kardeşlerime güveniyorum geri adım atmazlar
Yokmu abi bir gelismeBen burdaki kardeşlerime güveniyorum geri adım atmazlar
Sen söylemedikçe geri adım atmak yok reis devamBen burdaki kardeşlerime güveniyorum geri adım atmazlar
Geleceği varsa göreceği çok şey var gelsin hele gelsin bizede stres atıcak malzeme lazım bahanemiz olurSevda burayida bazmazsa iyi
Aynen gelsinde sevday bir sok yasatalim burda 😀😀Geleceği varsa göreceği çok şey var gelsin hele gelsin bizede stres atıcak malzeme lazım bahanemiz olur
Huzurumuzu bozmasin abi😊Burak cagir gelsin gırgır yapalim
Şuan o yokmuş merak etme ismi sedat yapmışHuzurumuzu bozmasin abi😊
Sitede buyuk gelisme var abi o zamanŞuan o yokmuş merak etme ismi sedat yapmış