İlk çekim işleminizi banka havalesi ile 250 TL olarak yapabilirsiniz.
banka dan ceza yedik site karşıladı ama bir daha olursa benim için iyi olmaz neden havale papara yok muİlk çekim işleminizi banka havalesi ile 250 TL olarak yapabilirsiniz.
Hergünmüş hocamKonu başlığında hergun diyor açıklamada dün diyor
yeni bir yatıırm yapması durumunda insiyatif saglayabiliriz@Lidyabet destek ben daha önce sizi bir arkadaşıma önerdim 500 e 500 bonus almıs sonra oda arkadaşını üye etmiş aynı ipden ve ilk yatırım bonusu alamamış
Lidyabet destek kac saat oldu halen para hesabima gelmedi cekim islemleriniz cok yavasİlk çekim işleminizi banka havalesi ile 250 TL olarak yapabilirsiniz.
Aciliyetimiz var dedik rica ettik halen kaile alinmadi bu nasil isyeni bir yatıırm yapması durumunda insiyatif saglayabiliriz
öylede ama güveni kaybolmuş ben buraya bakın daha önce bonus alamadığım halde öneri yaptımyeni bir yatıırm yapması durumunda insiyatif saglayabiliriz
Olabilecek en kısa sürede hesabınıza yansıycaktır çekiminiz.Aciliyetimiz var dedik rica ettik halen kaile alinmadi bu nasil is
@Lidyabet destek güzel söylüyorsunuz ama aynı ip den bir kişi o promosyondan yaralanabilir demişsinizGüven konusunda endişe etmesine kesinlikle gerek yok ben burdayım en ufak bir sorunda forum sitesi üzerinden görüşebiliriz herkes de şahit olmuş olur bizlerin Lidyabet olarak kendimize olan güvenimizden hiç bir şüphemiz yoktur sizlerinde güven konusunda bir şüphesi olmaması en büyük temennimizdir.
Geç olsun güç olmasın kirvem. Ben son aylarda o kadar çok sıkıntı yaşadım ki artık para gelsinde 3 5 saat sonra gelsin yeter moduna girdimAciliyetimiz var dedik rica ettik halen kaile alinmadi bu nasil is
Sürüyor olması lazım sen yinede işini sağlam kazığa bağla köylüm illa dönüş olurbu sürüyor mu emin miyiz? üye olasım var ama canlı destek cevap vermiyor etkinlik sürüyorsa deneyesim var.