Özelden atıldı bilgiler
Dikkat et aga nolur nolmazListede adi olmayan lutfen yazmasin papara. Mobilden giriyorum herkesin ismini paparasini not alıyorum
Benide alamaz misin basin gozun ustune sadaki olur ya uyuyodum kimse de etiketlememiskiListede adi olmayan lutfen yazmasin papara. Mobilden giriyorum herkesin ismini paparasini not alıyorum
burak zorla.aBenide alamaz misin basin gozun ustune sadaki olur ya uyuyodum kimse de etiketlememiski
Aşk olsun sizlere @Mustafan34 @Hmdbjk insan etiketler kardesini de dusunurBenide alamaz misin basin gozun ustune sadaki olur ya uyuyodum kimse de etiketlememiski
Etiket olsa uykudan mi uyanacaktınBenide alamaz misin basin gozun ustune sadaki olur ya uyuyodum kimse de etiketlememiski
Unuttum valla ya seniAşk olsun sizlere @Mustafan34 @Hmdbjk insan etiketler kardesini de dusunur
Kardeşim sen aktif değildin olsan konumda olun diyeAşk olsun sizlere @Mustafan34 @Hmdbjk insan etiketler kardesini de dusunur
Ya aga sagin solun para dolu anlayamazsin sen beni simdi buradan da gekecek 50 tl hepten dolacak kasan beni en iyi senin anlaman lazim bende ogrenciyim a qburak zorla.a
Reis birden fazla hesabıyla katılan var dikkat edin onlar yerine alamaynlar alsın haksizlik olmasinArkadaşlar 3 kisi daha iletmesini bekliyorum. Bu iş uzadı yollıyalim artık. Mesai başlıcak![]()
Yolla gelsinArkadaşlar 3 kisi daha iletmesini bekliyorum. Bu iş uzadı yollıyalim artık. Mesai başlıcak![]()
Arkadaşlar 3 kisi daha iletmesini bekliyorum. Bu iş uzadı yollıyalim artık. Mesai başlıcak![]()
Bende attım az önce Low yazılıyo hep benim nickname ama Low6734 sakata gelcez böle11 kişi iletti 10 kişiyi bekliyorum
eren aslinda sabanci ailesindenYa aga sagin solun para dolu anlayamazsin sen beni simdi buradan da gekecek 50 tl hepten dolacak kasan beni en iyi senin anlaman lazim bende ogrenciyim a q