LİSTEE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DAYI

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Ya aga sagin solun para dolu anlayamazsin sen beni simdi buradan da gekecek 50 tl hepten dolacak kasan beni en iyi senin anlaman lazim bende ogrenciyim a q
Aga herkes öğrenciyim öğrenciyim diye para istiyor aileniz yollamıyor mu yolluyor devletten de burs alıyorsunuzdur aileden habersiz şu kelimeyi kullanmayın artık
Ha hiç mi yok paran açlıktan ölücekmisin gidiyorsun sabah belediyeye sana yardımcı oluyorlar güzel kardeşim

Jackjonesss

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Papara gönderildi özelden teşekkürler.

kumarbaz

Guest
Aga herkes öğrenciyim öğrenciyim diye para istiyor aileniz yollamıyor mu yolluyor devletten de burs alıyorsunuzdur aileden habersiz şu kelimeyi kullanmayın artık
Ha hiç mi yok paran açlıktan ölücekmisin gidiyorsun sabah belediyeye sana yardımcı oluyorlar güzel kardeşim
bence uydurma aileden almiyorum ama devlet bursu rahat yetiyor iddaaya yatirmadikça

KingHampton

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Aga sen hic ogrenxi olmadin herhalde ana babanin gonderidgi yetiyo mu sanki,cok zengin ya anam babam bidaha istivem onlardan dimi eyy eyy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...