Öğrenciyim ailemin gönderdiği para kumara yetmiyor yazUlaaa bı tek ben kaldım banada ver bari ne yazmam gerek 😁😁
Öğrenciyim ailemin gönderdiği para kumara yetmiyor yazUlaaa bı tek ben kaldım banada ver bari ne yazmam gerek 😁😁
Attim bende papara baktin demiBaşlı yoruz beyler
AğlaÖğrenciyim de ağla![]()
Biri sensinAğlacok komik ihtiaycim olmasa demezdim yok ya binbir cesit insan var
Yapma evlat yapmaAğlacok komik ihtiaycim olmasa demezdim yok ya binbir cesit insan var
Sen sus site adamıÖğrenciye rehavet azaldi suriyeliyim deyin
Helal olsunAma valla taktir ettim helal olsun etkinlik sahibini 10 binler 20 binler kazanan var 3 kişiye 10 diye konu açıyor dalga geçmek için valla adam herkesi sevindirdi alamasam bile çok sevdiğim insanlar aldı hayırlı olsun kesesine bereket @cekmi280
Ben ilk defa boyle birsey goruyorum gerci daha yeniyim forumda ama helal olsunAma valla taktir ettim helal olsun etkinlik sahibini 10 binler 20 binler kazanan var 3 kişiye 10 diye konu açıyor dalga geçmek için valla adam herkesi sevindirdi alamasam bile çok sevdiğim insanlar aldı hayırlı olsun kesesine bereket @cekmi280
E bak msj dan kullanıcı adinaSamet adli arkadas kimsen yanlislukla 2 defa yolladim
Tşk ederim 100 lira gelmişSamet adli arkadas kimsen yanlislukla 2 defa yolladim
Kimsen geri gönder agaSamet adli arkadas kimsen yanlislukla 2 defa yolladim
Samet adli arkadas kimsen yanlislukla 2 defa yolladim