kumarbaz
Guest
turkiyedeLos angales
turkiyedeLos angales
İstanbulturkiyede
neresindensinİstanbul
anlamdim@kumarbaz kusura bakma ama unutulan bi madde var. kazanan 2 üyemiz için o maddeye bizde dikkat etmedik. 100 mesaj ödüllü konumuza tekrar bir göz atmanızı rica edicem. Tekrardan kusura bakmayın. Yeni etkinliklerimiz ile bu hatamızı telafi edeceğiz.
anlamdim
Hepinize Merhaba Arkadaşlar. KuponBaz olarak ikinci etkinliğimizi de başlattık. Olay çok basit; açtığınız konulara gelen her 100 mesaj için 30TL ödül veriyoruz. Aşağıdaki kuralları okuyup sizde hemen kazanmaya başlayabilirsiniz.
★★Kurallar★★
1-Aynı ip adreslerinden gelen mesajlar kabul edilmez.
2-Flood mesajları(Aynı üyeden üst üste yapılan yorumlar) kabul edilmez.
3-Açtığınız konular kategorilere uygun olmalıdır.
4-Farklı sitelerden alınan yazılar(Kopyala&Yapıştır) kabul edilmez. Özgün içerik üretmeniz gerekmektedir.
5-Konu altına mesaj atan her üyenin mesajı tekil olarak sayılacaktır.
Not: Etkinliğe katılacak üyeler bu konu altına yorum yapsınlar. Katılan üyelerin konu takipleri yapılacaktır.
Herkese iyi çalışmalar bol şanslar dilerim![]()
Şimdi nolacak ben anlamadım iptal mi olduTekil sayım olayını unutmuştuk kusra bakmayın. @KingO ve @Aymusseri için hesaplama yapılırken bizde o maddeyi unutmuştuk. Ama artık buna göre gidelim. Tekrardan bu hata için özür dilerim hepinizden.
Tekil sayım olayını unutmuştuk kusra bakmayın. @KingO ve @Aymusseri için hesaplama yapılırken bizde o maddeyi unutmuştuk. Ama artık buna göre gidelim. Tekrardan bu hata için özür dilerim hepinizden.
Tekil sayım anladım her üye 1 mesaj sekliTekil sayım olayını unutmuştuk kusra bakmayın. @KingO ve @Aymusseri için hesaplama yapılırken bizde o maddeyi unutmuştuk. Ama artık buna göre gidelim. Tekrardan bu hata için özür dilerim hepinizden.
Hayır senin ödülde verilecek ama senden sonraki üyelerin mesaj sayıları yorum yapan her üye sayısına göre hesaplanacak. Yani konu altına mesaj atan üyelerin ilk yorumları hesaba katılacak.Şimdi nolacak ben anlamadım iptal mi oldu
Işte bu kral hareket @kumarbaz gel gelHayır senin ödülde verilecek ama senden sonraki üyelerin mesaj sayıları yorum yapan her üye sayısına göre hesaplanacak. Yani konu altına mesaj atan üyelerin ilk yorumları hesaba katılacak.
Para hesaba geldi çok teşekkür ederim dediğiniz gibi bundan sonra kurala dikkat edelim kesenize bereket iyi forumlar dilerimHayır senin ödülde verilecek ama senden sonraki üyelerin mesaj sayıları yorum yapan her üye sayısına göre hesaplanacak. Yani konu altına mesaj atan üyelerin ilk yorumları hesaba katılacak.
Kusura bakmayın sizde anlayın bizi. Yeni bir forumuz sizlerle beraber yükselicez. Emin olun bunun telafisi çok daha güzel olacak. Hergün yeni bir etkinlik ile karşınızda olacaz.2 kisi kurali varmis bunu yrni soyluyolar
Evet bundan sonrabir konuya yani 100 uyemi yazmasi lazim
Evetbir konuya yani 100 uyemi yazmasi lazim