Miamiye belli olmuyor yedekleri daha iyi sayı atıyor bazen ama Adebayo ribaunduna oynanabilirMiami den var mı oyuncu sayı güvendiğiniz
Miamiye belli olmuyor yedekleri daha iyi sayı atıyor bazen ama Adebayo ribaunduna oynanabilirMiami den var mı oyuncu sayı güvendiğiniz
Adebaya 11 ve üstü Ribaund alırDaha 2 oldu 2 daha söleyin
O zaman vucevic mi adebayo muMiamiye belli olmuyor yedekleri daha iyi sayı atıyor bazen ama Adebayo ribaunduna oynanabilir
Katılıyorumadebayo gününde olursa 20yi görür.
O zaman adebayo yzıyorumKatılıyorum
O zaman vucevic mi adebayo musayı seviyorum ama ribaund yazıcam hangisi daha garanti
Yok kardeşim şans ya onu onayladın ondan sordumKral oda sana kalsın @rasheed zaten uyuyamıyoruz biz sonra hiç uyuyamayız yanlıs karar verirsek)
Yok kardeşim şans ya onu onayladın ondan sordum
Yok bea yılladır kaybediyoruz bünye alışıkolabilitesi olacakları söylüyoruz. kayıp olursa üzülürüm valla.
Kimin Adebayo sayısına mıSon 3 maçtır 20 altında kalmış bu maç geçebilir oyna sayısına o zaman
Rozan ve Towns yazdım
Bol sans yazismalara baktimdda nba o kaadar anlamam ama clevnid garanti yenilir ditroit fark acar
BolsansArkadaşlar 2 kupon paylaşıcam saat 04.00 e kadar beğenenler arasından 2 kişiye 20 tl
Yazdım bi tane daha söleyin ricam sayı veya ribaundbunların yanına adebayo'nun sayısını yaz birak ıste daha ekleme boşver
drose’da yok belli olmaz. dengesiz iki takımda