Haydi bakalimAynen bi dönderelim bakalım ne çıkacak![]()
Sen at banaNetent yok betral de başka oyunları oynamıyorum ki maç varsa basayım
😂😂Netent yok betral de başka oyunları oynamıyorum ki maç varsa basayım
Iste nba nin asil krali valla new orleans gene show yaptilar seviyorum bu takimi gittik mineros ceyrek alir ekledik yanina 41.5 ust barem vardi sığır gibi oynamadik bile bile kendimizi yatirdikNew orleansa ne zaman sayi girsem abi adamlar atiyor helal valla geçen son periyot 34 atmasi lazim 112.5 ust sacremebtoya son per 41 atti aslanlar 😅
Golden mi 😲İlk çeyrek golden aldım 2.80 den
Sen bu aralar NBA dan yana dertlisin ortak 🙂Iste nba nin asil krali valla new orleans gene show yaptilar seviyorum bu takimi gittik mineros ceyrek alir ekledik yanina 41.5 ust barem vardi sığır gibi oynamadik bile bile kendimizi yatirdik
yasakBen bunu 20 oran yapayım en iyisi veya slot oynayayım:))
HeeGolden mi 😲
Evet hem de yasak
Öne geçti bu bile yeter 😄Heeorana gittim sadece zaten 5 tl
Öndeyken almıştım yine 1 sayıÖne geçti bu bile yeter 😄
Bazen mil 1.per salak oynuyor belki denkk gelir die aldım oranda iyi bi de 5 tl anca böle çoğalırÖndeyken almıştım yine 1 sayı![]()
AynenBazen mil 1.per salak oynuyor belki denkk gelir die aldım oranda iyi bi de 5 tl anca böle çoğalır![]()
Bu ara tek nba değil baskette şansım tutmuyor cildirtiyor buda beni.Sen bu aralar NBA dan yana dertlisin ortak 🙂
Baskette zorlama bi ara ver basketteBu ara tek nba değil baskette şansım tutmuyor cildirtiyor buda beni.
Tofas 92.5 üst aldım.
6 dakika 81 sayi mola aldilar dedjm geldi kapattim maçı.
84 - 82 Bitti.
Toronto dün 1 dakikada 8 - 0 seri yedi o yatırdı.
Bugun fenerbahçe 4.20 var 70.5 ust aldim 68 sayida geldi diye maçı kapattim 70 de kalmış ya bahtsiz bedevi olduk 2020 yaramadi bize
5 liraya hal heyecan var