Neye gore kime gore bankoReis wilsterman kazanır banko oran 1,35 ama banko
Neye gore kime gore bankoReis wilsterman kazanır banko oran 1,35 ama banko
Kaybederse şampiyonluk gider kazanmak zorunda keyifleri bilir yani😀Neye gore kime gore banko
Başkan prim açıkladımıKaybederse şampiyonluk gider kazanmak zorunda keyifleri bilir yani😀
Valla içerde dışarda bolivyanın en iyi takımı forza wilsterman bu arada bolivya güney Amerikanın en fakir ülkesi olduğundan başkanın yapacağı en büyük kıyak birer tane tofaş doğan s. olur😀😀Başkan prim açıkladımı
Prim yoksa kazanmazslar.Kaybederse şampiyonluk gider kazanmak zorunda keyifleri bilir yani😀
Başkan yağmasada gürlemiş bizim başkan adamdır birer tane doğan s anahtarı gelir şampiyonluğa😀Prim yoksa kazanmazslar.
Sakaryaspor başkanı soyunma odasina 500 bin tl ile indi adamlar maci kazandi ortada para varmı
pisman olacaksin admin gorunumlu moderatorAdmine söylediysen beni ilgilendirmez ben moderatörüm
2.5 üst diyorsun yanipisman olacaksin admin gorunumlu moderator
ben bi kere derim bi daha demem2.5 üst diyorsun yani
Neyiben bi kere derim bi daha demem
da vincinin siresini
Bu kardes 7k kazanmadi bunu dinlemeyek
ne 7 ksi ya bugun twitterda 100 etkinlige katildim daha 10 lira bile kazanamadim trafige cikip 100 arabanin camini silsem en az 10 tanesi para verirdi yahu 😂Bu kardes 7k kazanmadi bunu dinlemeyek
Doğru vallane 7 ksi ya bugun twitterda 100 etkinlige katildim daha 10 lira bile kazanamadim trafige cikip 100 arabanin camini silsem en az 10 tanesi para verirdi yahu 😂
Kolordu kavşak seyrantepe kavşak yoğun olurda iyi para çıkardın. Bide gevran caddesi ekinciler kesişimi ışıklarne 7 ksi ya bugun twitterda 100 etkinlige katildim daha 10 lira bile kazanamadim trafige cikip 100 arabanin camini silsem en az 10 tanesi para verirdi yahu 😂
yav rasim abi sende varya ama 😂😂 peki bil bakalim hadi burasi neresi 😂😂Kolordu kavşak seyrantepe kavşak yoğun olurda iyi para çıkardın. Bide gevran caddesi ekinciler kesişimi ışıklar
Fiskayayav rasim abi sende varya ama 😂😂 peki bil bakalim hadi burasi neresi 😂😂
Hilton otelin ordaki cafeler mahallenin adı ferit köşkyav rasim abi sende varya ama 😂😂 peki bil bakalim hadi burasi neresi 😂😂