La bı yol al hala boş yapıyorsunKaç para bastığın beni alakadar etmez.Tanımadığın insanlarla nasıl üslupta konuşman gerektiğini öğreneceksin
Sana para yollamam tövbe ettimBen kime atıyorum paparayi. ?
Niye hayırdır ?Sana para yollamam tövbe ettim
Para bulunca üç beş kuruş havalara giriyosunNiye hayırdır ?
Tamam sensin yav he heyok akşama kadar izin veriyorum yok şöyle yapacaksın vs. diye konuşamazsın.Ben bu siteye kayıt olalı 9 10 gün oldu kaç tane insanı kıramadığım için özelden yardım ettim bir tanesini de duyurmadım.Efendi ol, ezilirsin.Senin gibi çoluk çocukla uğraşacak vaktim yok
Benmi havalara giriyorum. ayip ediyorsun kardeşim her çektiğimde dağıttım bak ciddi söylüyorum.Para bulunca üç beş kuruş havalara giriyosun
Yaptiklarindan sonra evet@Mahonii sendemihahahahahah.
Kardeşim net söylüyorum nankör SunBenmi havalara giriyorum. ayip ediyorsun kardeşim her çektiğimde dağıttım bak ciddi söylüyorum.
Ne yapmışım ya bırakın allah aşkına siz beni iyi bilirsiniz. Her çekim yaptığımda dağıtımı.Yaptiklarindan sonra evet
Konusturma beni bosverNe yapmışım ya bırakın allah aşkına siz beni iyi bilirsiniz. Her çekim yaptığımda dağıtımı.![]()
Oha nankormuyum.Kardeşim net söylüyorum nankör Sun
Aynen seni ciddiye almıyorum su anŞöyle boş beleş adamları ciddiye almayın beyler![]()
Bi atmadik diye dolandirici demeniz kaldı.Konusturma beni bosver
Arkadaşım ben etkinlikte değilim mesaja cvp vermediğin için konuşuyorum işine gelince yazıp işine gelmeyince cevapsız birakmicanOha nankormuyum.sana atmadim diyemi etkinlige katilmadin sana etiket yapmama rağmen. Ben napabilirim
Konusturma beni bosver