Bol şana
Eyvallah kankiBol şana
Sen ne büyük tokatcisin la sakin benim konularima gelirsin yanlışlıkla beğendi felan atarsın... Hayatında duymadigin küfürleri yersin forumun en büyük TOKATCİSİ ilan ediyorum seni... Hem adamın parasını alıyorsun hemde makaraya alip yollarızzz ya diyorsun Ş....zSoz 100 bile ceksem 2 nizede 25 25 atacam la.
Kardeşim sen iyimisin malami yatiyon kimin parasini almışım.Sen ne büyük tokatcisin la sakin benim konularima gelirsin yanlışlıkla beğendi felan atarsın... Hayatında duymadigin küfürleri yersin forumun en büyük TOKATCİSİ ilan ediyorum seni... Hem adamın parasını alıyorsun hemde makaraya alip yollarızzz ya diyorsun Ş....z
Sen kimsinla b.ok kimin parasini almisim malo.Sen ne büyük tokatcisin la sakin benim konularima gelirsin yanlışlıkla beğendi felan atarsın... Hayatında duymadigin küfürleri yersin forumun en büyük TOKATCİSİ ilan ediyorum seni... Hem adamın parasını alıyorsun hemde makaraya alip yollarızzz ya diyorsun Ş....z
Salako seni.Sen ne büyük tokatcisin la sakin benim konularima gelirsin yanlışlıkla beğendi felan atarsın... Hayatında duymadigin küfürleri yersin forumun en büyük TOKATCİSİ ilan ediyorum seni... Hem adamın parasını alıyorsun hemde makaraya alip yollarızzz ya diyorsun Ş....z
Seni gelir o oturduğun yere gömerim aslanım.Sen ne büyük tokatcisin la sakin benim konularima gelirsin yanlışlıkla beğendi felan atarsın... Hayatında duymadigin küfürleri yersin forumun en büyük TOKATCİSİ ilan ediyorum seni... Hem adamın parasını alıyorsun hemde makaraya alip yollarızzz ya diyorsun Ş....z
Senin gibi HAKİKİ MAL mi var piyasada ? İsyankar kullanıcı adını sil Tokatçı dilenci yap kafii bu adam büyük Tokatçı bilin ona göre davranın kuruş atmayın ödemezKardeşim sen iyimisin malami yatiyon kimin parasini almışım.
Senin gelir o sahibini..........Senin gibi HAKİKİ MAL mi var piyasada ? İsyankar kullanıcı adını sil Tokatçı dilenci yap kafii bu adam büyük Tokatçı bilin ona göre davranın kuruş atmayın ödemez
Kodumun klavye delikanlısı seni TOKATCİ DİLENCİ PEZOSeni gelir o oturduğun yere gömerim aslanım.![]()
Itin lafina inansalardi gökten kemik yağardı aslanimSenin gibi HAKİKİ MAL mi var piyasada ? İsyankar kullanıcı adını sil Tokatçı dilenci yap kafii bu adam büyük Tokatçı bilin ona göre davranın kuruş atmayın ödemez
Oooo erkek benmi klavye delikanlisiyim embesilKodumun klavye delikanlısı seni TOKATCİ DİLENCİ PEZO