Isik hizinda ödüyorlar.Yardım ette yatırıyor seni de gorururmm
Isik hizinda ödüyorlar.Yardım ette yatırıyor seni de gorururmm
NormalAynen öyle![]()
HangisiIsik hizinda ödüyorlar.![]()
Heee 2.00 oranGeldimi la bu mac
MackolikbetHangisi
50 yolla banaHeee 2.00 oran![]()
Ödemez o site 100 kıran varsa başka siteye at daha mantıklıMackolikbet![]()
Atmayan 100 e 150 sozPapara at
Sen kimsin lan ZÜBÜK ... KARDESLER BU ADAM ALALEN TOKATCİDİR VURGUNCUDUR BURDA Bİ KAC CAKAL ARKADASİ DA VARDİR İNANMAYİN CANAK TUTMAYİN HAYDE EYVALLAHYa havlama otur yerine koçum beni çekemeyen çok insan var.![]()
Saka yapıyorum yaÖdemez o site 100 kıran varsa başka siteye at daha mantıklı
Kardeşim site yapmaz boşa olan parandanda olna50 yolla bana
Tamam 150 ye gerek yok 100 atarim geri 80 gelsin yeter 😂Atmayan 100 e 150 soz
Oooo köpek havla bakalimSen kimsin lan ZÜBÜK ... KARDESLER BU ADAM ALALEN TOKATCİDİR VURGUNCUDUR BURDA Bİ KAC CAKAL ARKADASİ DA VARDİR İNANMAYİN CANAK TUTMAYİN HAYDE EYVALLAH
Kardeşim sana ne yaptiSen kimsin lan ZÜBÜK ... KARDESLER BU ADAM ALALEN TOKATCİDİR VURGUNCUDUR BURDA Bİ KAC CAKAL ARKADASİ DA VARDİR İNANMAYİN CANAK TUTMAYİN HAYDE EYVALLAH
Kemik vereyimmiSen kimsin lan ZÜBÜK ... KARDESLER BU ADAM ALALEN TOKATCİDİR VURGUNCUDUR BURDA Bİ KAC CAKAL ARKADASİ DA VARDİR İNANMAYİN CANAK TUTMAYİN HAYDE EYVALLAH
Kardo mackolikbet 200 yaptım duruyo yatırım yapmamki az önce 110 attım holigana ordan oynicamKardeşim site yapmaz boşa olan parandanda olna
Hayır 100 atarsın 150 dönerim 50 tl kazanirsinTamam 150 ye gerek yok 100 atarim geri 80 gelsin yeter 😂
Yok 150 gonderirsen atmam 80 göndereceksen atacamHayır 100 atarsın 150 dönerim 50 tl kazanirsin
Olmaz kabul etmiyorum 150 atarimYok 150 gonderirsen atmam 80 göndereceksen atacam