kumarbaz
Guest
ginemi holiganKardo mackolikbet 200 yaptım duruyo yatırım yapmamki az önce 110 attım holigana ordan oynicam
ginemi holiganKardo mackolikbet 200 yaptım duruyo yatırım yapmamki az önce 110 attım holigana ordan oynicam
O zaman atmam benim icimden geldi 100 e 80 alacam 20 senin olsunOlmaz kabul etmiyorum 150 atarim
La paranın adını duyunca geldin seviyorum napim holiyiginemi holigan
yeni uyandim 😀La paranın adını duyunca geldin seviyorum napim holiyi![]()
Ben saten kazandım 300 tl kazandım yariyyari yara kazanirizO zaman atmam benim icimden geldi 100 e 80 alacam 20 senin olsun
Ben fazladan istemiyorum hepsi senin olsun 100 atarim istersen hic atmaBen saten kazandım 300 tl kazandım yariyyari yara kazaniriz
Ha bende mackolikbet sandımKardo mackolikbet 200 yaptım duruyo yatırım yapmamki az önce 110 attım holigana ordan oynicam
Yok saolsin ben kimsenin hakkını yememmBen fazladan istemiyorum hepsi senin olsun 100 atarim istersen hic atma
Cidden miBen fazladan istemiyorum hepsi senin olsun 100 atarim istersen hic atma
Yok saolsin ben kimsenin hakkını yememm
Yemin ederim sizin ikiniz saflik konusunda master yapmışsınız 😂Cidden mi
Senin ne isim var buralardaHayır 100 atarsın 150 dönerim 50 tl kazanirsin
Ben saflikla değilde pompacilikta master yaptim istermesinYemin ederim sizin ikiniz saflik konusunda master yapmışsınız 😂
Trolleme milletiYemin ederim sizin ikiniz saflik konusunda master yapmışsınız 😂
aynn sağım bu aralar 😂😂Yemin ederim sizin ikiniz saflik konusunda master yapmışsınız 😂
Hoş geldin diğer form uçtu herhakdeSenin ne isim var buralarda![]()
Pompaci turboooo😁😁😁Ben saflikla değilde pompacilikta master yaptim istermesin
Bizi yiyor 😂😂Trolleme milleti![]()