100 atarsam 150 mi atacan ciddenBen saflikla değilde pompacilikta master yaptim istermesin
100 atarsam 150 mi atacan ciddenBen saflikla değilde pompacilikta master yaptim istermesin
Valla dünden beri giremiyom çok sık olmaya başladı bu durumlar ordaHoş geldin diğer form uçtu herhakde
Giriliyor hodaValla dünden beri giremiyom çok sık olmaya başladı bu durumlar orda
O tren geçti ben adam gbi adamla iş yaparım dalga denizde olurr100 atarsam 150 mi atacan cidden
Ben giremiyorum başkan açmıyor choromeGiriliyor hoda
Yok yavO tren geçti ben adam gbi adamla iş yaparım dalga denizde olurr
Aynen yine bizim mesajlarda ucmusturValla dünden beri giremiyom çok sık olmaya başladı bu durumlar orda
Yapma ya ne guzel 50 kazanacaktim 100 atsam 130 at bari lutfennnnnnnnnnnnn yalvariyorummmmmO tren geçti ben adam gbi adamla iş yaparım dalga denizde olurr
O kesin zatenAynen yine bizim mesajlarda ucmustur
Ben giremiyorum başkan açmıyor chorome
Ciddimisin laYapma ya ne guzel 50 kazanacaktim 100 atsam 130 at bari lutfennnnnnnnnnnnn yalvariyorummmmm
Uzatma tamam la sende tartışmaya dökme olayiYapma ya ne guzel 50 kazanacaktim 100 atsam 130 at bari lutfennnnnnnnnnnnn yalvariyorummmmm
3.safCiddimisin la![]()
Salla basknUzatma tamam la sende tartışmaya dökme olayi
Sen karisma kardesim ben 100 atacam turboyaUzatma tamam la sende tartışmaya dökme olayi
Valla girmiyot baskan öyle kalıyor anlam verrmedimYükleniyor…
www.bonushood2.com
Twitter üzerinde girValla girmiyot baskan öyle kalıyor anlam verrmedim
Bana at papara vereyim de olmaz miSen karisma kardesim ben 100 atacam turboya