@lazio34Arkadaşlar adminlerle nasıl iletişime geçebilirim kupabet beni dolandirdi
2 3 kişiye gosteriş iicn odediler sonra kactılarAllah belalarını versin onların dünden beri 100*tl gönderemediler
iyi olmusArkadaşlar adminlerle nasıl iletişime geçebilirim kupabet beni dolandirdi
Bende ceviriyorum az kaldi nasil dolndirildin ?Arkadaşlar adminlerle nasıl iletişime geçebilirim kupabet beni dolandirdi
500 tl yatırdım 250 Bonus aldım 1730 çekim talebi verdim hesap kitlendiBende ceviriyorum az kaldi nasil dolndirildin ?
buna inanmayın500 tl yatırdım 250 Bonus aldım 1730 çekim talebi verdim hesap kitlendi
Ne iadesi knka buEkli dosyayı görüntüle 9293iade param geldi.![]()
Papara.Ne iadesi knka bu
Bana da guncelleme diyor şimdiBöyle diyor dallama
Bekleyelim kanki sabır.Bana da guncelleme diyor şimdi
Bide bonusu kaldırmışlar baskan dolandırma olsa kaldırmazdılar diye düşünüyorum inş doğrudurBana da guncelleme diyor şimdi
Valla hesabi da kitlerdiler ödemeyecek tokatlayip kacacak olsa bakalim bekleyip göreceğizAyrıca bonusu kaldırmışlar dolandırıcı olsa devam derdi baska yerden baglandım sordum...
Aynen çünkü şuan ödememeleridemek siteyi kapatıp gitmeleri demek çok yankı yaptı olay cü kuValla hesabi da kitlerdiler ödemeyecek tokatlayip kacacak olsa bakalim bekleyip göreceğiz
eyvallah ali sağolasın@Nach00 kardeşim dediğim gibi parayı cekemedik cebimden gönderdim eyvallah