Nerden vardın o konuyaBu dolandırıcı ibinenin wp boşu isteyen küfür edebilir ben ettim biraz rahatladım
Nerden vardın o konuyaBu dolandırıcı ibinenin wp boşu isteyen küfür edebilir ben ettim biraz rahatladım
Nerden vardın o konuya
Benimde ayni kardesim dun onaylandi gosteriyir odeme yok gelmez artik hesaptaki parayuda 0 ladilar simdi idedik diyecekler tam bi uckagitcilar bosuna bekleme ben umudu coktan kestim******* bugün onaylandı göstermişler ama ortada ödeme yok .
Bende kestim knkaBenimde ayni kardesim dun onaylandi gosteriyir odeme yok gelmez artik hesaptaki parayuda 0 ladilar simdi idedik diyecekler tam bi uckagitcilar bosuna bekleme ben umudu coktan kestim
Meşhur utku,, geçmiş olsunMerhaba Arkadaşlar Maçkolikbet 25.01.2020 08:20 itibari ile 23 tl yatırım yaptım 100 oldu çekim talebinde bulundum canlı destek hattına Utku diye biri bağlandı parayı göndermeyi düşünmüyorum diye hitapta bulundu ve ana bacı küfür edip konuşmayı kapattı gitti.
Harbiden oluyor mu bu 👀Meşhur utku,, geçmiş olsun
Sen hicmi görmedin şikayetleri o site dolandırıcı kardeş kaç kisiyi dolandırdıMerhaba Arkadaşlar Maçkolikbet 25.01.2020 08:20 itibari ile 23 tl yatırım yaptım 100 oldu çekim talebinde bulundum canlı destek hattına Utku diye biri bağlandı parayı göndermeyi düşünmüyorum diye hitapta bulundu ve ana bacı küfür edip konuşmayı kapattı gitti.
Geçmiş olsun dolandırıcı bu büroMerhaba Arkadaşlar Maçkolikbet 25.01.2020 08:20 itibari ile 23 tl yatırım yaptım 100 oldu çekim talebinde bulundum canlı destek hattına Utku diye biri bağlandı parayı göndermeyi düşünmüyorum diye hitapta bulundu ve ana bacı küfür edip konuşmayı kapattı gitti.
Dostum başka site mi bulamadınArkadaşlar dolandirildim lütfen yardım edin 100 TL yatiridm eklenmeden canlı destek eneglledi
Yardımlik birşey yok geçmiş olsun gitti o benimde gitti 100Hiç aklıma gelmedi yardım edebilecek varmı ilk defa böyle birşey yaşıyorum
gecmis olsun bunlardan bi para ben aldim sanirim 😁Hiç aklıma gelmedi yardım edebilecek varmı ilk defa böyle birşey yaşıyorum