Bolsanslar BaskanMaç biraz uzun sürecek yaklasik 1 buçuk saat kadar ama çok güvendim geleceğine inanıyorum.gelirse dağıtım Ekli dosyayı görüntüle 5030
Bolsanslar BaskanMaç biraz uzun sürecek yaklasik 1 buçuk saat kadar ama çok güvendim geleceğine inanıyorum.gelirse dağıtım Ekli dosyayı görüntüle 5030
Tebrikler ikramiye kazandınız...Maç biraz uzun sürecek yaklasik 1 buçuk saat kadar ama çok güvendim geleceğine inanıyorum.gelirse dağıtım Ekli dosyayı görüntüle 5030
şeytanın bacağını kırdın bugum🤗🤗🤗Maç biraz uzun sürecek yaklasik 1 buçuk saat kadar ama çok güvendim geleceğine inanıyorum.gelirse dağıtım Ekli dosyayı görüntüle 5030
Keşke kasa atmasaydın kanka bol şans hadi bakalımMaç biraz uzun sürecek yaklasik 1 buçuk saat kadar ama çok güvendim geleceğine inanıyorum.gelirse dağıtım Ekli dosyayı görüntüle 5030
bana abiKime atıyoruz papara?? 😂
bol sansMaç biraz uzun sürecek yaklasik 1 buçuk saat kadar ama çok güvendim geleceğine inanıyorum.gelirse dağıtım Ekli dosyayı görüntüle 5030
Hayat risk almayani sevmezKeşke kasa atmasaydın kanka bol şans hadi bakalım
bol şanslar kankaMaç biraz uzun sürecek yaklasik 1 buçuk saat kadar ama çok güvendim geleceğine inanıyorum.gelirse dağıtım Ekli dosyayı görüntüle 5030
Atarsam 50 yazarım sana 😂bana abi![]()
Aklımdasın bolusuruz olurmj@lossday kanka nasip olurda ödül çıkarsa sana ben alayım ihtiyacım var biliyosun
Tamam kardeşim eyvAklımdasın bolusuruz olurmj
Ne bakiyon dayı dayi