Kardeşim allah sana yardim etsin. Başka birsey demiyorum.
La ne 18 i saçmalama 13 yasindayim ama iddaa oynuyorum Hahahahahahaahahahahahahahahahhaahahhaahahhahahahahaahahhahahah istedikleri kadar incelesinlerKardeş uza etkinliğimden 18 yaşındasın daha.sende bi kokular seziyorum yanilmam
Bizim poliana gibi profili 😄🤔
O da olabilirLa ne 18 i saçmalama 13 yasindayim ama iddaa oynuyorum Hahahahahahaahahahahahahahahahhaahahhaahahhahahahahaahahhahahah istedikleri kadar incelesinler
Ne dedi kanka oKardeş uza etkinliğimden 18 yaşındasın daha.sende bi kokular seziyorum yanilmam
Kanka ben tartışma istemiyorum şunu konumdan çıkarır misin
Boş boş konusuyorNe dedi kanka o
Değil değil 😂😂Bizim poliana gibi profili 😄🤔
Aynen.Kanka ben tartışma istemiyorum şunu konumdan çıkarır misin
Bosver o zamanBoş boş konusuyor
Burdaki dolandirici da sensin sahtekarda sensin ne kadar para göz olduğun yazdigin mesaj sayisindan belli 10 günde 9k ya yaklasmissin 250tl için tebrikler sen başka bişeyde verirsin para içinO da olabilir
Aynen paragozum o yüzden 100 tl param kaliyor şimdi ama 70 80 tl sini dağıtıyorum ne paragozmusum be beni bilen biliyor burdaBurdaki dolandirici da sensin sahtekarda sensin ne kadar para göz olduğun yazdigin mesaj sayisindan belli 10 günde 9k ya yaklasmissin 250tl için tebrikler sen başka bişeyde verirsin para için
Kardesim bırak değmez buna çakal buLan köpek adamın hangi konuda para istediğini gördün sen karakterini sikeyim senin
Bakacam kanka birazdanKanki simdi bende böyle oyniyacam beni dinle bu kupona bas parayi.Ekli dosyayı görüntüle 4991
4 dakka sonra basliyor.Bakacam kanka birazdan