DUYURU Mariobet Şikayet

boxbox

〈Onbaşı〉
Onaylı Üye
Mariobet sitesi 200 TL bile ödemeyen site. Bonus verdiler. 100 yap 200 e biz tamamlamaz cek diye. 194 TL yaptım 200 e tamamladı canlı yardım. Çekebilirsiniz dediler. Sonra bakiyeyi sildiler Bonus süresi doldu bahanesi ile. 200 TL bile ödemiyor. Forumlarda çok gördüm. Haklarında şikayet var. Benimde basıma geldi. 200 TL bile ödeyemiyor

orhanbal

〈Onbaşı〉
Onaylı Üye
herhangi bir sorun yaşadığınızda muhattap bulamayacağınız sitelerden oynamayın...

tehlike

〈Onbaşı〉
Onaylı Üye
katılyorum mariodan mağdur olan çok site var küçük rakamları bile ödemediklerini duydum hep bi kılıf uyduruyorlar

Abhazium

《Çavuş》
Onaylı Üye
Mariobet sitesi 200 TL bile ödemeyen site. Bonus verdiler. 100 yap 200 e biz tamamlamaz cek diye. 194 TL yaptım 200 e tamamladı canlı yardım. Çekebilirsiniz dediler. Sonra bakiyeyi sildiler Bonus süresi doldu bahanesi ile. 200 TL bile ödemiyor. Forumlarda çok gördüm. Haklarında şikayet var. Benimde basıma geldi. 200 TL bile ödeyemiyor
Yasadiginiz magduriyet icin oncelikle bir forumdas olarak cok uzgunum. Insanin eline emeginin ve harcadigi zamanin karsiliginda bir hic gecince uzuluyor ofkelenebiliyor. Lakin soz konusu buro cok eski ve yaptigi isi ciddiye alan bir yapiya sahip. Genelde bonuslarin bir kullanim suresi oluyor bu zaman zarfinda sartlar saglanmazsa gecerliligini yitiriyor. Bazende temsilci arkadaslar yogun bilgi trafiginde odaklarini kaybedebiliyor yanlis bilgi paylasabiliyorlar.. Sahsen bir arkadasiniz olarak mariobetinde en az bu durumdan sizin kadar rahatsiz oldugunu dusunuyorum. Gecmis olsun.

Screenshot_20250712_161304_Telegram.png

Son düzenleme: