Ben kendimdeyim niye uzattığını anlamıyorumBunu en son diyeceğin kişi bile olamaz mahoni aq kendine gel
Ben kendimdeyim niye uzattığını anlamıyorumBunu en son diyeceğin kişi bile olamaz mahoni aq kendine gel
Bu benim tercihim.ne bu özgüven falan diyeceğin bir durum yok ortada.tartistigim kişiler hakeden kişilerYoksayarım mod etiketler banlattırırım niye uğraşıyonki
Benim tercihim seni ilgilendirmez kardesim konu uzarsa uzatılırBen kendimdeyim niye uzattığını anlamıyorum
Dostum formun kalitesini etkliyorsunuz ne zaman baksam tartışma var uzatmamak en güzeliBu benim tercihim.ne bu özgüven falan diyeceğin bir durum yok ortada.tartistigim kişiler hakeden kişiler
Cagirdim kanka 5 dk sonra geldiniz o arada küfür oldu zatenBu tür konularda direk çağırın bizi yapalım gerekeni karşılık vermeden uzamadan bitirelim konuyu küfür eden banlandığıyla kalsın
Abi inanamıyorum ya olayın içinden hemen nasıl sıyrılmayı başarıyorsunuz 2 dakika dediğinizin arkasında durun. Ağzı olan konuşuyor sonra hakaret edince suçlu oluyoruzBen kendimdeyim niye uzattığını anlamıyorum
Dediğim gibi kalite düşüyor sayendeBenim tercihim seni ilgilendirmez kardesim konu uzarsa uzatılır
Ben bu formun kalitesini yukarı taşımaya calisanlardanim.sen konuları tartışma sebeblerimi bilmiyorsun bence uzatmaDostum formun kalitesini etkliyorsunuz ne zaman baksam tartışma var uzatmamak en güzeli
Etti noldu banlandı. Dahada edemezCagirdim kanka 5 dk sonra geldiniz o arada küfür oldu zaten
Ufaktan laf sokmaya çalışıyosun fazla cabalamaDediğim gibi kalite düşüyor sayende
Ben laf sokmaya çalışmıyorum dışardan izleyen dost tavsiyesiUfaktan laf sokmaya çalışıyosun fazla cabalama
Dost olsan konunun başını bilmeden ne bu özgüven diye atlamazsin? Daha çok ac ik kovalayan sırtlan gibisin ama benim açığını bulamazsın cunku yok. Bulabileceğin tek acik böyle tartışma diyebilirsin o da seni ilgilendirmez zaten bu saatten sonraBen laf sokmaya çalışmıyorum dışardan izleyen dost tavsiyesi
Formun kalitesini bilen biliyor. Şurda sayılı aktif üye var ne kalite düşürmesinden bahsediyorsun. Sen günde 10 dakikanı ayrıyorsan forumda adam 13-14 saatini ayırıyor buraya senden daha fazla katkı sağlıyor foruma. Böyle diyerek forumu düşündüğünü falan mı ispat etmeye çalışıyorsunBen laf sokmaya çalışmıyorum dışardan izleyen dost tavsiyesi
Aç it kovalayanmı eski günlerini hatırlatmayayım istersenDost olsan konunun başını bilmeden ne bu özgüven diye atlamazsin? Daha çok ac ik kovalayan sırtlan gibisin ama benim açığını bulamazsın cunku yok. Bulabileceğin tek acik böyle tartışma diyebilirsin o da seni ilgilendirmez zaten bu saatten sonra
O diğer forumda takilirken biz burdayiz kimin forumu düşündüğü belliFormun kalitesini bilen biliyor. Şurda sayılı aktif üye var ne kalite düşürmesinden bahsediyorsun. Sen günde 10 dakikanı ayrıyorsan forumda adam 13-14 saatini ayırıyor buraya senden daha fazla katkı sağlıyor foruma. Böyle diyerek forumu düşündüğünü falan mı ispat etmeye çalışıyorsun