O kadar olacak modum. Direk papara verelim o zaman20 20 20 5x ama olsun 🙂
O kadar olacak modum. Direk papara verelim o zaman20 20 20 5x ama olsun 🙂
oda olur 😃😃 direk min cekim miktarini paparaya yollasinO kadar olacak modum. Direk papara verelim o zaman
O günleride görürüz bakarsınoda olur 😃😃 direk min cekim miktarini paparaya yollasin
yahu şu forumda neden bana laf sokma telaşına giriliyor anlamış degilim tamam sensin. martabet ile aramdaki muhabbeti bilmiyosun sazan gibi atlıyosun sesimizi çıkarmıyoruz diye dagdan geldik oldu nolur yani insan gibi muhabbet etseniz ölürmüsünüz ?Dağdan gelen bagdakini kovmaya çalışıyor hahaha![]()
Bırak lan bu ayakları teneke bonushood tan kovuldunuz buraya geldiniz şimdi. Yeter milleti sömürdünüz.Yatırımı düşürmek kötüye gidiş demek değil her kesime hitap etmek demek bence ama yine de takdir sizindir![]()
Sakin orayada sponsorBırak lan bu ayakları teneke bonushood tan kovuldunuz buraya geldiniz şimdi. Yeter milleti sömürdünüz.
HayırdırBırak lan bu ayakları teneke bonushood tan kovuldunuz buraya geldiniz şimdi. Yeter milleti sömürdünüz.
Çok merak ediyorsan cevap vereyim Bonushoodan atılmadım, oradan çıktım sağ olsunlar yazdığım zamanda, tekrar memnuniyetle sponsorluğa devam ettiler. Teneke boş ses çıkarana diyorlar ama haydi hayırlısı olsunBırak lan bu ayakları teneke bonushood tan kovuldunuz buraya geldiniz şimdi. Yeter milleti sömürdünüz.
Sakin ol destek 😃Çok merak ediyorsan cevap vereyim Bonushoodan atılmadım, oradan çıktım sağ olsunlar yazdığım zamanda memnuniyetle devam ettiler. Teneke boş ses çıkarana diyorlar ama haydi hayırlısı olsunİroninizi beğendim.
TamamSakin ol destek 😃
sakin 😘😃😍
Cekim yapmak 1 kez nasip oldu 2.cisi olurmuki😃
ilki gelince devami geliyor doğru yoldasin 🙂Cekim yapmak 1 kez nasip oldu 2.cisi olurmuki😃
Sponsorluk olmasaydi o zordu modum😊😊ilki gelince devami geliyor doğru yoldasin 🙂