Hayır 900 tlyi sildiiler o kaldı onu ödemiyorlarDunku sorun çözüldü mu
Şahin özellikle mi yapıyon ?iyi ödemiş bu site bitik
Neyi özellikle yapccam Rasim sen siteleri yanidammisin özgür degilmiyiz bişey yazmayakŞahin özellikle mi yapıyon ?
O zaman bende özgürlük adı altında küfür edeyim olur muNeyi özellikle yapccam Rasim sen siteleri yanidammisin özgür degilmiyiz bişey yazmayak
Bak bakim benim yazdığım da küfür varmı sen herşey başka yere ceviriyonO zaman bende özgürlük adı altında küfür edeyim olur mu
Şahin site bitik diyon ne ye dayanarak sitenin etkşnliği var 200 bilet satmışız karşılığı 10k yatırım bunun karşılığında para çekenler var bir sürü neye dayanarak bitik ? Bu cümlen sence sorunlu değil miBak bakim benim yazdığım da küfür varmı sen herşey başka yere ceviriyon
Geçen adam 2000 bin çekim vermiş sus payı 300 TL vermişŞahin site bitik diyon ne ye dayanarak sitenin etkşnliği var 200 bilet satmışız karşılığı 10k yatırım bunun karşılığında para çekenler var bir sürü neye dayanarak bitik ? Bu cümlen sence sorunlu değil mi
Ya öyle şeyi aklın alıyor mu Allah aşkınaGeçen adam 2000 bin çekim vermiş sus payı 300 TL vermiş
Bak güzel kardeşim bürolara sürekli ithamda bulunup duruyorsun konuları hiç bilmeden bir siteyle alakalı bir sıkıntın problemin var ise ac konu başlığı çözüm üretelim.Bu şekil senin yaptığın sadece karalama yorum falan değil ve ben siliyorum yazdıklarınıSaden her yazdım siliyonuz küfür yok bişey yok
Sen bu siteyi karalamak için yaşan konusuyorsun 2 yıldır oynuyorum sitede daha bir kere paramı yemediler nerde bir site karalamıyo sen orda hazır kıta bekliyorsun ayıp yaaGeçen adam 2000 bin çekim vermiş sus payı 300 TL vermiş
Kardeş ben sana şu kadar soyleyim bütün yorumları okudum sen yalancı yancı adamın tekisin al buda benim özgürlügüm fikrimi özgürce soyluyorum saygı duymanı bekliyorumGeçen adam 2000 bin çekim vermiş sus payı 300 TL vermiş
Terbiyeni takın martebet çalışan birisin galiba monitör sitey savunur sponsor oldu için sana noluyorKardeş ben sana şu kadar soyleyim bütün yorumları okudum sen yalancı yancı adamın tekisin al buda benim özgürlügüm fikrimi özgürce soyluyorum saygı duymanı bekliyorum
Kardeş çalışanı degilim üyesiyim sadece orda oynuyorum ama senin gibi yalanci birinin yorumumı görup kayıtsız kalamadım.Terbiyeni takın martebet çalışan birisin galiba monitör sitey savunur sponsor oldu için sana noluyor