Güzel yapiyon ben dalgasına diom kardesim insan olmayanlar varBurda içine edildi o yüzden ben 1 tl kimseye etkinlik yapmiyorm k.bakmayın kardeşlerim
Güzel yapiyon ben dalgasına diom kardesim insan olmayanlar varBurda içine edildi o yüzden ben 1 tl kimseye etkinlik yapmiyorm k.bakmayın kardeşlerim
Elletse kalkar o zaman hiç iyi olmaz ama 🤭🤭😁😁kömür yokmu gosterıp elletmıyonz aga![]()
haaayyydaaaaaaaElletse kalkar o zaman hiç iyi olmaz ama 🤭🤭😁😁
bol şansGece salladik tutmuş
Kardes ne dalgasi 4 yorumundan 2 si etkinlik bırakında insanlar rahat rahat cekim - tutan kupon paylassin . Her cekimin altina illa 1-2 kisi etkinlik yap diyodur . Sorsan hepside sakasina söylüyor .Güzel yapiyon ben dalgasına diom kardesim insan olmayanlar var
Sallamissin ama tam 12 den vurmuşsun maşallah şu şansı bana da bulastirinGece salladik tutmuş
Ertlenen maç sonucu ne oluyorduSallamissin ama tam 12 den vurmuşsun maşallah şu şansı bana da bulastirin
24 saat beklemen gerek kesin benim maç benim de ertelendiErtlenen maç sonucu ne oluyordu
Saglm kasan varsa olurSallamissin ama tam 12 den vurmuşsun maşallah şu şansı bana da bulastirin
U21 maçı vardı Belçika'da o ertelendi benimde24 saat beklemen gerek kesin benim maç benim de ertelendi
Benim.o değil beklicen çare yokU21 maçı vardı Belçika'da o ertelendi benimde
Kombin kupon yapmıştım 5 li diğerleri iy dan wonladi olacak iş değil ya