Tebrikler insallah alabilirsin parani
27.5 alt
27.5 alt
Çekim verdin
Insallah sorun çözülür .Arkadaşlar merhaba martabetten 1780TL kazandım önce papara güncellemesi dediler sonra kimlik onayı dediler kimlik ikametgah fatura gönderincede inceleme diyerek paramı ödemiyor otomatik cevap atıp konuşmadan çıkıyorlar beni oyaladıkları sürede bakiyemi 1530TL'ye düşürdüm... Eğer site paramı öderse değerli formumuzun 15 üyesine 20TL papara göndereceğim.
Bu akşamki 7 adet Bolivya Premier Lig maçının toplam gol sayısı 27.5 Üst/ALT tahminlerinizi yazın arkadaşlar ilk 15 doğru tahmine para geldiği an 20TL papara göndereceğim
Önemli NOT: Alt/Üst doğru gelen seçeneğe 30'dan fazla tahmin gelir ise doğru bilen arkadaşlarımız arasında ufak bir kura düzenleyeceğiz.
İns çekersin kardesimYöneticimiz 00:30 gibi sonuçlandırılabileceğini söyledi maçlarda o zaman bitmek üzere olacak hadi bakalım inş. her şey güzel olur arkadaşlar katılmak için son 5 dakika alt/üst yazarak herkes katılım sağlayabilir![]()
Cozulur kardesim merak etmeYöneticimiz 00:30 gibi sonuçlandırılabileceğini söyledi maçlarda o zaman bitmek üzere olacak hadi bakalım inş. her şey güzel olur arkadaşlar katılmak için son 5 dakika alt/üst yazarak herkes katılım sağlayabilir![]()
@Mahonii rolling yok mu kardesimCozulur kardesim merak etme
Bende yok kanka 😂@Mahonii rolling yok mu kardesim
28.5 ust
TM kardesimBende yok kanka 😂
@lazio34Yöneticimiz 00:30 gibi sonuçlandırılabileceğini söyledi maçlarda o zaman bitmek üzere olacak hadi bakalım inş. her şey güzel olur arkadaşlar katılmak için son 5 dakika alt/üst yazarak herkes katılım sağlayabilir![]()
Üzülme bosuna 23 ten oncede tahmin yapsaydin kazanamiyacaktin alt oldu27.5 üst