Succed gibi bisey yazmasi lazim odendigi zamanizin felan yazmadan direk ödendimi
Succed gibi bisey yazmasi lazim odendigi zamanizin felan yazmadan direk ödendimi
4 sene yasadim orda ondan sordum yarasin.guneykent tramway durağının ords da oturdum☺evimde güneykent bro
success(başarılı)Succed gibi bisey yazmasi lazim odendigi zaman
Aynen oylesuccess(başarılı)
Ama direk geldi 3 5 dakka önce pending yazıyodu şuan success yazıyorOna bakmadım inan paparadan bildirim geldi
eyv bro üni mi okudun4 sene yasadim orda ondan sordum yarasin.guneykent tramway durağının ords da oturdum☺
Aynen kardesimeyv bro üni mi okudun
buralar iyi çarşı tarafından bi halt olmaz broAynen kardesim
süresi doldu 8 sonduKOD NEDİR RETWEET OLMUYOR Failed to trigger claim bonus `RETWEET`, incorrect bonus Codebuyarisi veriyor
Berbat oralar.uni tarafi güzel amaburalar iyi çarşı tarafından bi halt olmaz bro
Cok icki iciyorsan belki beni tanirsin tekelde calistim orda 2 sene😂buralar iyi çarşı tarafından bi halt olmaz bro
hangisindeCok icki iciyorsan belki beni tanirsin tekelde calistim orda 2 sene😂
Ekomini market binevler tranway duraginin orda😂 2 sene oncehangisinde![]()
yok bro ya köşedeki tobaccodan ya kıtırın yanındakinden alıyorum eskiden de türkan ev yemeklerinin ordakinden alırdım hatırlarsan bunlarıEkomini market binevler tranway duraginin orda😂 2 sene once
bro benimki yatarda seninki yatmazsa isyan is comingben p*çmiyim benimki yatmiyor 😀
Dedigin yerlerin oralarda hep oturdum 6 7 kere ev degistirdigim icin bilirim😂yok bro ya köşedeki tobaccodan ya kıtırın yanındakinden alıyorum eskiden de türkan ev yemeklerinin ordakinden alırdım hatırlarsan bunları![]()
Dedigin yerlerin oralarda hep oturdum 6 7 kere ev degistirdigim icin bilirim😂
Hepsi ayni uni cevresindeki evlerinburanın insanı da cins gece ağzımızı açıyoruz duvara vuruyolar 4bir yandan beni bu yıl 2-3 defa şikayet etmişler sanırım bende değiştiricem yakında
![]()