Söyleyecek cümle bulamıyorum vallaanlamak zor sanki birinden isteyen var gibi hemen para isteninoyor utanmakta yok ayıp
Söyleyecek cümle bulamıyorum vallaanlamak zor sanki birinden isteyen var gibi hemen para isteninoyor utanmakta yok ayıp
yaniiSöyleyecek cümle bulamıyorum valla
Bana da öle dedi bakalım öder mi zaten 50 tl verdim oyundan reel rushtan 60 tl çıktı direk çektim nasıl site matbet biliyo musundestege yazdim 😀 sirada dedi
Kaç çekim verdin kral?Bana da öle dedi bakalım öder mi zaten 50 tl verdim oyundan reel rushtan 60 tl çıktı direk çektim nasıl site matbet biliyo musun
var mı yatan bnmki iptal oldu yenıden verdim bakalımBana da öle dedi bakalım öder mi zaten 50 tl verdim oyundan reel rushtan 60 tl çıktı direk çektim nasıl site matbet biliyo musun
50 tl zaten 60 oldu 50 spinle bakim dedim 50 tl var çekim çektim bendeKaç çekim verdin kral?
Yatmadı daha iptal de olmadı iptal sebebini bi sorar mısın rica etsemvar mı yatan bnmki iptal oldu yenıden verdim bakalım
soruyorum sen hangi yontemle verdın ben jetpapara ile vermiştimYatmadı daha iptal de olmadı iptal sebebini bi sorar mısın rica etsem
Ne kadar zamanda iptal oldu miktar ne kadarvar mı yatan bnmki iptal oldu yenıden verdim bakalım
Bende aynısoruyorum sen hangi yontemle verdın ben jetpapara ile vermiştim
Yok sınır diye biliyorumCekim sinir varmi
100 tl 45 dkk oldu fazlası var azı yokBende aynı
Alla alla hangi oyunda