Hoş geldin bu arada 🙏merhaba herkese bonushaneye yeniyim de destek istiyorum sevğilime evlenme teklifi edicem biraz yardım alabilir miyim daha önce yapan mesela![]()
sevgilini son görüş olur amaUcaktan parasutle atlarken yapabilirsin
Evetsevgilini son görüş olur ama![]()
Tabi biraz fazla paraya cikiyor ben deniyodum daha parayi denklestiremeden ayrildik 😀😀En guzeli sehirler arasi neoplan otobusu alicaksin onda yapicaksin benim favorim tabi bi kac dokunus yapicaksin otobuse
Hoş geldin Babacan ben geldim bence al sevdiğini Karadeniz’de yaylalara doğru et gitsin ne uğraşıyorsun Boğaz’da yatta 😀😀 güzelim Allah vergisi Karadeniz var 😀merhaba herkese bonushaneye yeniyim de destek istiyorum sevğilime evlenme teklifi edicem biraz yardım alabilir miyim daha önce yapan mesela![]()
Bu da güzel aslında ama masraflıEn guzeli sehirler arasi neoplan otobusu alicaksin onda yapicaksin benim favorim tabi bi kac dokunus yapicaksin otobuse
Eyfelde yap unutmaz ve hoş geldin siteye ailemize ☺️merhaba herkese bonushaneye yeniyim de destek istiyorum sevğilime evlenme teklifi edicem biraz yardım alabilir miyim daha önce yapan mesela![]()
Bombos bir yer bul grafiti ile uzay yap duvarlara orda etkafana ğöre yap bence hiç zorlama![]()