Bugün maç yok mu @despara34
eme eme bitiremezdik ama dişinin arasına kaçarsa üüfff sıkıntıya bakhahahhahahaha çok iyi geldi bir kutu olsada yesekçocuklugum geldi aklıma sayende bir anda ulan dedemi kandırırdım kalem alıcam diye atari salonuna gider tekken oynar artan parayla yumiyum alır eve giderdim
![]()
bir gün yakalandım tam aduket çekiyodum enseme birisi bir tokat patlattı ulan senin ben diyip bir döndüm dedememe eme bitiremezdik ama dişinin arasına kaçarsa üüfff sıkıntıya bak![]()
![]()
Yumiyum varsa sorun yokbir gün yakalandım tam aduket çekiyodum enseme birisi bir tokat patlattı ulan senin ben diyip bir döndüm dedemeşşeoglu esek diyip tokatladı beni eve gönderdi aglıyodum kalan paraya yumiyum aldım keyfim yerine geldi
![]()
tabikide bir de çiğdem ilk aşkım ne günlerdi yaaaYumiyum varsa sorun yok
Güzel ifade etmişsiniz. Ağzınıza sağlık.Selamun aleykum arkadaşlar. Özellikle burada denk geldim bu konuya insanlari kazandiklari yada bastıkları paralarla aşağılamaya çalışan insanlar var. Hayırdır bu ne böyle senin durumun daha iyidir onun daha kötüdür. Sen 300 basarsin. O 20 atip 300 kazanmaya çalışır. 3 5 kupona 300 - 500 attin diye ali ağaoğlu mu oldun? Para sadece kağıt parçası insanları kazandığınız yada oynadığınız bakiyelerle küçük görmek nedir.
Demekki sizinde karakteriniz o bastığınız miktar kadar ki parayi hesapliyorsunuz. Kumar oynuyorsunuz hepimiz kumar oynuyoruz bugün 5 lira bulur 5 basarsin yarin 500 bulur 500 basarsin. Tavsiyem şudur. Kazandığınız yada oynadığınız paralar üzerinden insanlara boburlenmeyin..
Para bizim köpeğimiz olmuş.
Bozdurup Bozdurup Harcıyoruz.
insanlar Paranin köpeği Olmuş.
Bozulup Bozulup harcaniyorlar.
Para yüzünden ne kendinizi bozun yada kendinixi bozdurun. Karakter ve kişilik haysiyet paradan daha önemli..
Dile getirdiğiniz düşüncelere katılıyorum.Selamun aleykum arkadaşlar. Özellikle burada denk geldim bu konuya insanlari kazandiklari yada bastıkları paralarla aşağılamaya çalışan insanlar var. Hayırdır bu ne böyle senin durumun daha iyidir onun daha kötüdür. Sen 300 basarsin. O 20 atip 300 kazanmaya çalışır. 3 5 kupona 300 - 500 attin diye ali ağaoğlu mu oldun? Para sadece kağıt parçası insanları kazandığınız yada oynadığınız bakiyelerle küçük görmek nedir.
Demekki sizinde karakteriniz o bastığınız miktar kadar ki parayi hesapliyorsunuz. Kumar oynuyorsunuz hepimiz kumar oynuyoruz bugün 5 lira bulur 5 basarsin yarin 500 bulur 500 basarsin. Tavsiyem şudur. Kazandığınız yada oynadığınız paralar üzerinden insanlara boburlenmeyin..
Para yüzünden ne kendinizi bozun yada kendinixi bozdurun. Karakter ve kişilik haysiyet paradan daha önemli..
bu yorumunu begendim gercekten haklısın arkadaslar kimse kendini yüksekte görmesin yukarı bakarak yürümeyin sadece forumda normal hayatta da bir taşa takılıp düşersiniz kalkıcak gücünüz olmaz o yüzden yüksekte görmek aslında en büyük pişmanlıktırSelamun aleykum arkadaşlar. Özellikle burada denk geldim bu konuya insanlari kazandiklari yada bastıkları paralarla aşağılamaya çalışan insanlar var. Hayırdır bu ne böyle senin durumun daha iyidir onun daha kötüdür. Sen 300 basarsin. O 20 atip 300 kazanmaya çalışır. 3 5 kupona 300 - 500 attin diye ali ağaoğlu mu oldun? Para sadece kağıt parçası insanları kazandığınız yada oynadığınız bakiyelerle küçük görmek nedir.
o kimmiş lan :dUnutmadan yasal iddadan 2 liraya 1 trilyon kazanan arkadaşa burdan selamlar 😅
Olum adam günlerce haber oldu iki tane aynı kupon yaptıydı yao kimmiş lan :d
Kardeş üye oldum buraya, tekrar teşekkürler davetiniz için.Olum adam günlerce haber oldu iki tane aynı kupon yaptıydı ya
hoşgeldin ailemize ☺Kardeş üye oldum buraya, tekrar teşekkürler davetiniz için.
Hoş geldinKardeş üye oldum buraya, tekrar teşekkürler davetiniz için.
HoşgeldinizKardeş üye oldum buraya, tekrar teşekkürler davetiniz için.