www.lunabet167.comLunabet link adresi ne acaba bulamadım ben.
www.lunabet167.comLunabet link adresi ne acaba bulamadım ben.
yaparız duruma göre arz talep meselesiBugün maç yok mu @despara34
Listedeki bütün maçları yazmış mı20 liraya 2880 lira kazanan bir tanidigim vardi burdan onada selam olsun
Hayattaki şansını kullanmış 😅😅😅Listedeki bütün maçları yazmış mı
Bencede 20 ye 2.8k almış kuponu merak ettimHayattaki şansını kullanmış 😅😅😅
Milyon da 1 kupondu oda ona denk geldi pek de sevmem kendisini ama iste şansı varmış 😅Bencede 20 ye 2.8k almış kuponu merak ettim
Şans zaten öyle gıcık tiplerde olurMilyon da 1 kupondu oda ona denk geldi pek de sevmem kendisini ama iste şansı varmış 😅
Bu konuda hemfikirim lâkin ufak paralarla para kazanılmıyor maalesef gönül ister ki bu iddaa kumar işine hiç kimse girmesin parası olan parası kadar oynasin limitlerini zorlamasın büyük rakam basarim başkasını küçümserim kafası yasayan yarın don gömlek kaldığında O küçük oyuncuların ocağına düşeceginide bilsin ben bunları gördüm ve görmeyede devam edeceğizSelamun aleykum arkadaşlar. Özellikle burada denk geldim bu konuya insanlari kazandiklari yada bastıkları paralarla aşağılamaya çalışan insanlar var. Hayırdır bu ne böyle senin durumun daha iyidir onun daha kötüdür. Sen 300 basarsin. O 20 atip 300 kazanmaya çalışır. 3 5 kupona 300 - 500 attin diye ali ağaoğlu mu oldun? Para sadece kağıt parçası insanları kazandığınız yada oynadığınız bakiyelerle küçük görmek nedir.
Demekki sizinde karakteriniz o bastığınız miktar kadar ki parayi hesapliyorsunuz. Kumar oynuyorsunuz hepimiz kumar oynuyoruz bugün 5 lira bulur 5 basarsin yarin 500 bulur 500 basarsin. Tavsiyem şudur. Kazandığınız yada oynadığınız paralar üzerinden insanlara boburlenmeyin..
Para bizim köpeğimiz olmuş.
Bozdurup Bozdurup Harcıyoruz.
insanlar Paranin köpeği Olmuş.
Bozulup Bozulup harcaniyorlar.
Para yüzünden ne kendinizi bozun yada kendinixi bozdurun. Karakter ve kişilik haysiyet paradan daha önemli..
konya gelecek hissediyorumKonyadan yatar
hoşgeldinKardeş üye oldum buraya, tekrar teşekkürler davetiniz için.
yigidim sen naptin oyle😂Selamun aleykum arkadaşlar. Özellikle burada denk geldim bu konuya insanlari kazandiklari yada bastıkları paralarla aşağılamaya çalışan insanlar var. Hayırdır bu ne böyle senin durumun daha iyidir onun daha kötüdür. Sen 300 basarsin. O 20 atip 300 kazanmaya çalışır. 3 5 kupona 300 - 500 attin diye ali ağaoğlu mu oldun? Para sadece kağıt parçası insanları kazandığınız yada oynadığınız bakiyelerle küçük görmek nedir.
Demekki sizinde karakteriniz o bastığınız miktar kadar ki parayi hesapliyorsunuz. Kumar oynuyorsunuz hepimiz kumar oynuyoruz bugün 5 lira bulur 5 basarsin yarin 500 bulur 500 basarsin. Tavsiyem şudur. Kazandığınız yada oynadığınız paralar üzerinden insanlara boburlenmeyin..
Para bizim köpeğimiz olmuş.
Bozdurup Bozdurup Harcıyoruz.
insanlar Paranin köpeği Olmuş.
Bozulup Bozulup harcaniyorlar.
Para yüzünden ne kendinizi bozun yada kendinixi bozdurun. Karakter ve kişilik haysiyet paradan daha önemli..
senin yiğidin ben degilmiydim 😅@kumarbaz ne oldu 😲😲😲
haha tabiki hayir herzamn @Boss94 dur 😂senin yiğidin ben degilmiydim 😅
Meavvvvhoşgeldin ailemize ☺
Eren bey hayirdir 😅senin yiğidin ben degilmiydim 😅