Uzatmalar dahildi2 ihtimalli mi
3 ihtimalli mi
Uzatmalar dahildi2 ihtimalli mi
3 ihtimalli mi
Geçmiş olsun dostumUzatmalar dahildi
EyvallahGeçmiş olsun dostum
Hayırlı sabahlar sağlık olsunCümleten hayırlı sabahlar
Kardeşim konu aç öyle paylaş böyle her konuya yazma raporlarız ban yersinTel no lazım beyler papara için 20 lira çalışır isteyen ulassin sadace tek bir işlem için para çekmek için kullanicam kendim için
Hee iyi madem bişey sorabilir miyim bu konu hakkindaKardeşim konu aç öyle paylaş böyle her konuya yazma raporlarız ban yersin
konu açmak yasak 2 3 gönderiye izin veriyoruz sadeceKardeşim konu aç öyle paylaş böyle her konuya yazma raporlarız ban yersin
O zaman bu tip gönderi paylaşımlarda 4-5 taneden fazla paylaşınca banlayın adam her konuya yazıyorkonu açmak yasak 2 3 gönderiye izin veriyoruz sadece
dedigim.gibi zaten her konuda geziyorum fazla görürsem uyarmal zorunda kalıyorumO zaman bu tip gönderi paylaşımlarda 4-5 taneden fazla paylaşınca banlayın adam her konuya yazıyor
Tamam resmiyeti bırak finaller ne zaman 😂dedigim.gibi zaten her konuda geziyorum fazla görürsem uyarmal zorunda kalıyorum
3 4 haftasi varda napcam bilmirem 😃Tamam resmiyeti bırak finaller ne zaman 😂
Öyle olmaz öğrenci dediğin son gece çalışır 😂pazartesj başlıcam calismaya
vizeye öyle yaptik notlar yerlerde 😄Öyle olmaz öğrenci dediğin son gece çalışır 😂
Haklısın valla bursu kaybetme Allah zihin açıklığı versin kardeşimmecbur calişcaz yoksa kaliyoruzzz
burs giderse üzülürüm