Orda da para istiyor daha bu arkadaşların parasını yollamadan ve etkinlik kovaliyordiğer forumda bi inceleme yapayim.
Orda da para istiyor daha bu arkadaşların parasını yollamadan ve etkinlik kovaliyordiğer forumda bi inceleme yapayim.
lazioda ben saldim konuyu : l
Tamam senin için biraz daha bekleyelim o halde
Nasil yannilazioda ben saldim konuyu : l
Tesekkurler modum😊Tamam senin için biraz daha bekleyelim o halde
Öderse o bebe hiç sanmam ama benim parayı da sana atsın . Senin le özelde ne konuştu bilmiyorum ama bi cacık olmaz ondan
Ozelde gecen mevzuyu anlatayim reis yanlis anlamayin aklinizda soru isareti kalmasin ben dedim ki eline gecince ode ve istersen konuyu kilit iste bu kadar yani oder odemez gorucezÖderse o bebe hiç sanmam ama benim parayı da sana atsın . Senin le özelde ne konuştu bilmiyorum ama bi cacık olmaz ondan
😂😂😂😂😂@lazio34 şimdiden banla modum beni
@Burak5678 cumaya kadar vermeye calışıcam
O arkamdan sallayan kişilere sesleniyorum
Arkamdan konuşan önümden yesin okey![]()
İnş alırsın kardeşim ne diyimOzelde gecen mevzuyu anlatayim reis yanlis anlamayin aklinizda soru isareti kalmasin ben dedim ki eline gecince ode ve istersen konuyu kilit iste bu kadar yani oder odemez gorucez
Naptın reis
Kanka yattılar paranı üstüne gitti para 0 BEXBET PİŞMANLIKTIR. OYNAMAYIN OYNATMAYINNaptın reis
Ahahahahhahahahahahahaha olaya bak 😂😂😂 kendi kendine para vermiş gibi göstermiş çakala bak çakala 😁😁😁@demir78 ip kontrolleri sonucu çift üyeliğin olduğu ortaya çıkmıştır. @Totti2828 ile aynı kişi kendisi. Hem bu sebeple hem de yaptığın dolandırıcılık olduğu için banlandın.
Tamam bunu soyledin her sey bitti modum simdi kuskulandim bunda var bisey@demir78 ip kontrolleri sonucu çift üyeliğin olduğu ortaya çıkmıştır. @Totti2828 ile aynı kişi kendisi. Hem bu sebeple hem de yaptığın dolandırıcılık olduğu için banlandın.