Bi arkadaşının telefondan kendi kendi adına papara aç 750 çekebilirsim hemen yada canlıyla konuş arkadaşıma gönderin de limitim dolu diyince yardımcı oluyorlarPapara aylık 50 işlem gördü çekemiyorum
Hallettim en sonunda sabah çektim parayı kurtuldum cmt denKardo naptın cmt yi
Olmaz para boka gider herkese borcum var zan altında kalırımBi arkadaşının telefondan kendi kendi adına papara aç 750 çekebilirsim hemen yada canlıyla konuş arkadaşıma gönderin de limitim dolu diyince yardımcı oluyorlar
mantıklı ismail kardeşBi arkadaşının telefondan kendi kendi adına papara aç 750 çekebilirsim hemen yada canlıyla konuş arkadaşıma gönderin de limitim dolu diyince yardımcı oluyorlar
dagitim yapcana su arkdasin isini gor krdsm olmazmiNeyse burda kimse şeyine takmıyor dağıtım yapacaktım vazgeçtim
Hepinize bol şans
??Neyse burda kimse şeyine takmıyor dağıtım yapacaktım vazgeçtim
Hepinize bol şans
nasıl takmıyor kardeşimNeyse burda kimse şeyine takmıyor dağıtım yapacaktım vazgeçtim
Hepinize bol şans
Ya sen ne dagitimi yapiyon allah askina😂Neyse burda kimse şeyine takmıyor dağıtım yapacaktım vazgeçtim
Hepinize bol şans
baska hangi yöntem ile hızlı cekım var kardeşUlan ya onayyedik o kadar 10 jeton yok
yapacaksan her türlü yaparsın kardeşim böyle yapacaksan yapma zatenYa sen ne dagitimi yapiyon allah askina😂
Kanka yapacak biri değil o tanıyorum 😂 5 tl isteyip duruyor herkestenyapacaksan her türlü yaparsın kardeşim böyle yapacaksan yapma zaten
anladım kardeşim bellii oluyor zaten dağıtım yapacam takan yok diyor dağıtacak olsan görürsün takanıKanka yapacak biri değil o tanıyorum 😂 5 tl isteyip duruyor herkesten
Olmuyor baba havale 5 günbaska hangi yöntem ile hızlı cekım var kardeş