Kanka o demiradam cok cakal naptigi belli degil simdi vaska nickle gider artikDün 50 tl dolandirilmis hood ta demiradama
Kanka o demiradam cok cakal naptigi belli degil simdi vaska nickle gider artikDün 50 tl dolandirilmis hood ta demiradama
2 3 kisiyi 50 ser dolandırmış galibaKanka o demiradam cok cakal naptigi belli degil simdi vaska nickle gider artik
Yolunu bulmus karektersiz2 3 kisiyi 50 ser dolandırmış galiba
Etkinlik yapıyordu önceden para bitince de çarpıp kaçmış sanırım gelir geriYolunu bulmus karektersiz
101 paparada zor cikar 10 jeton bulsak daha iyi @ISYANKAR nerelerdesin abiBaşka papara vericem arkadaşlar lütfen toplayalım şu 101 tl yi
Hasekiden demiradam oldu bakalim simdi kim olucak ben hic guvenmiyodum ona zatenEtkinlik yapıyordu önceden para bitince de çarpıp kaçmış sanırım gelir geri
Adam sandık eşeği alnımıza deydi dassagiiSen nasıl yedin o numarayi
Ben tanimiyordum haseki zamanında üye degildimama prof dolandırıcı çıktıHasekiden demiradam oldu bakalim simdi kim olucak ben hic guvenmiyodum ona zaten
Geçmiş olsun valla yazık olmusAdam sandık eşeği alnımıza deydi dassagii
Haseki zamaninda son etkinlik yapti uctu gitti demiradam olarak geldiBen tanimiyordum haseki zamanında üye degildimama prof dolandırıcı çıktı
Bnde varda bitti artık o islerr50 lira buldum 51 tl lazım lütfen beyler
Buraya gelebilir belki de gelmiştir farklı isimle ismi oğuzhan mi neymiş papara daHaseki zamaninda son etkinlik yapti uctu gitti demiradam olarak geldi
Nazım hikmet 😂Adam sandık eşeği alnımıza deydi dassagii
Bikere bende papara no vermistim onaBuraya gelebilir belki de gelmiştir farklı isimle ismi oğuzhan mi neymiş papara da