Kanka bi dur ya ihtiyacin yok senin boşver 😂5 kişi 10! TL dağıtım için mi bukadar riske girildi
Kanka bi dur ya ihtiyacin yok senin boşver 😂5 kişi 10! TL dağıtım için mi bukadar riske girildi
Aynen ya 48 sayi guzel atmislarRahat geldi 😂
HallolduDostum ne yaptın hallettin mi iişini
Kanka mi olduk şimdiKanka bi dur ya ihtiyacin yok senin boşver 😂
Aaaa değil miyiz 😣Kanka mi olduk şimdi
Ahahha 800 e 1200 de borc alsin 2 k dağıtsınbence 800 üstüne 200 daha katıp
1000 tl dağıtsın 😄😄
İyi sevindim sonunda halletti. Bende jeton vardı bugün öyle konuştuk olsaydı içinde atacaktım ama meteliğe kurşun sıkıyorumHalloldu
Hepimiz oyleyizbu bu aralarİyi sevindim sonunda halletti. Bende jeton vardı bugün öyle konuştuk olsaydı içinde atacaktım ama meteliğe kurşun sıkıyorum
2 kyi 5 oranla çarpsin 10 k dagitsin 😃Ahahha 800 e 1200 de borc alsin 2 k dağıtsın
Kanka bi roll de biz cevirek yarin ins dagitmak nasip olurHepimiz oyleyizbu bu aralar
İyi bari aramızdan birileri birşeyler kazanıyor da en azından onlara seviniyoruzHepimiz oyleyizbu bu aralar
Guzel fikir ya site odemezse😁😁2 kyi 5 oranla çarpsin 10 k dagitsin 😃
Ister misin hic erkinlik yapmasın dün yapacam dedi ama yapar ya 😂 yanimda olanlara yapacam dedi sen gördün maddi olarak olmasa da manevi olarak destek oldum 😂2 kyi 5 oranla çarpsin 10 k dagitsin 😃
Bidaha vermeyeceklerdi reis yatirimi olmayanlara durum nedir bakayimmi ?Kampanyaya katılmış, Bets10 hesabına bonusu tanımlanmamış kullanıcılar 19.00'a kadar linkten, hesaplarına girmeleri halinde bonuslarını alabilecektir. Kampanya departmanımızın otomatik tanımladığı kullanıcılar tekrar olarak8 alamayacaktır. Bol şanslar. Bets10 | Türkiye'nin en güvenilir şans oyunları sitesi
Yapacaz kanka ufaktan bisilerKanka bi roll de biz cevirek yarin ins dagitmak nasip olur
Aynenİyi bari aramızdan birileri birşeyler kazanıyor da en azından onlara seviniyoruz